Vincent D’Onofrio, Kingpin olarak MCU'ya geri dönebilir

Ersin Kılıç 26.07.2021 - 14:45
Daredevil dizisinde gösterdiği Kingpin performansı ile göz dolduran Vincent D’Onofrio, Hawkeye dizisi ile MCU'ye geri dönebilir.

Marvel çizgi romanlarının en bilinen kötülerinden biri olan ve genellikle Daredevil, Spider-Man hikayelerinde karşımıza çıkan Kingpin yeniden MCU sahnesinde boy gösterecek gibi duruyor. Bu karaktere daha önce Netflix'te yayınlanan Daredevil serisinde Vincent D’Onofrio hayat vermiş ve performansı ile adeta göz doldurmuştu. Özellikle serinin ilk sezonunda büyük bir öneme sahip olan karakter gerçekten de diziyi taşımayı başaran isimlerden biriydi. İyi yazılan diyalogların oyunculuğu ile hakkını veren Vincent D’Onofrio'nun bu sefer de Hawkeye dizisinde karşımıza çıkacağı rapor edildi.

Haberin bundan sonrası MCU'da güncel olmayan ve Black Widow filmini izlemeyenler için SPOILER, yani keyif kaçırıcı olabilir.

Kingpin, Hawkeye dizisi ile MCU'ya geri dönebilir

Vincent D’Onofrio, Kingpin olarak MCU'ya geri dönebilir

Marvel sızıntıları ile sık sık gündeme gelen MCU SubReddit başlığında şu sıralar en popüler olan konulardan birisi Kingpin'in geri döneceğine dair yapılan sızıntılar. Hatta ünlü oyuncu bu konuyla ilgili atılan bir Tweet'i kendi kişisel hesabından da beğenmiş ve bir nevi MCU'ya geri dönmek istediğinin sinyallerini vermiş. Zaten daha önce yaptığı açıklamalarda da bu konudaki fikirlerini beyan etmiş ve role geri dönmeye sıcak baktığını dile getirmişti.

Hawkeye dizisi bildiğiniz gibi resmi olarak açıklanmış ve Disney+ servisinde yayınlanacağı duyurulmuştu. Sistemde yayınlanan MCU dizilerinin özellikle Loki dizisi son dönemde aldığı övgüleri göz önüne alırsak Hawkeye dizisinden de büyük bir prodüksiyon beklediğimizi söyleyebiliriz. Bu dizinin hikayesi hakkında çok fazla detay verilmese de karakterin kızını tam anlamıyla MCU'ya sokacak bir proje olması bekleniyor. Diğer taraftan Black Widow'un gizli son sahnesinde de hikaye adına önemli bir detayı öğrenmiştik.

Tabi Kingpin'in hikayenin tam olarak neresinde olabileceğini kestiremesek de işin içinde New York varsa her şekilde girebileceğini söyleyebiliriz. Son olarak Dardevil'ı canlandıran Charlie Cox'un Spider-Man: No Way Home çekimlerinde gözüktüğü rapor edilmiş fakat bu konuda resmi bir açıklama gelmemişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vincent D’Onofrio, Kingpin olarak MCU'ya geri dönebilir
İlginizi Çekebilir