Visceral Games'in Star Wars oyunu resmi olarak EA Vancouver'da

Hakan Hervenik 25.03.2018 - 12:38
Açık dünya Star Wars oyunu için geri sayım tekrar başladı

EA'nin Visceral Games'i kapanması herkesi üzmüş olsa da stüdyonun üzerinde çalıştığı Star Wars oyununun kaderi büyük bir merak konusu olmuştu. EA, oyunun iptal edildiğini açıklamamış, başka bir geliştiriciye emanet edileceğini belirtmişti. Şimdi ise bu stüdyonun ismini öğrenmiş olduk. Yeni açılan bir iş ilanına göre EA Vancouver, Star Wars oyunu için "Lead Online Engineer" pozisyonunda çalışacak birini arıyor.

Visceral Games'in Star Wars oyunu yeni stüdyosunu buldu

EA tarafından açılan bu iş ilanının açıklamasına göre, "Tecrübeli bir takıma katılacak tasarım, mimari ve online yapıya hakim" bir çalışan aranmakta. "Matchmaking, canlı hizmet, server-host migration ve eşzamanlı olmayan etkileşimlerde tecrübeli olan, tüm platformlarda yoğun trafiğe rağmen tasarımı koruyacak olan" gibi özelliklere sahip olan bu kişi, Açık dünya çevrimiçi Star Wars projesinde çalışacak. Bildiğiniz üzere EA'nin Visceral Games'in projesini iptal etmesinin en büyük sebebi, oyunun single player olması ve EA'nin Destiny tarzı bir oyun istemesiydi. Bakalım, EA Vancouver'ın yapacağı Star Wars oyunu, Visceral Games'in iptal edilen projesinin üzerine neler katacak?

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2018 10:23
Dead space 4 istiyoruz EA
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2018 13:05
İptal edilen oyunun başında Legacy of Kain Soul Reaver serisinin yaratıcısı aynı zamanda Uncharted 'in ilk 3 oyununda da büyük emeği olan Amy Hennig vardı. İyi halt yedin Ea.
SaitTuran
SaitTuran 26.03.2018 03:12
Olurmu dostum hiç? Açık dünya, birbirinin aynısı bi çok yan görev, yan görevlerden pekte farklı olmayan ana görevler ve üstüne tabii ki satın alınabilir bir dünya ÇÖP içerik. EA dünyanın en muhteşem oyun şirketi (!)
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2018 21:44
ea her zaman iyi haltlar yiyor zaten bunu biliyoruz :D adam akıllı bi açık dünya star wars yapamadılar yıllardır...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Visceral Games'in Star Wars oyunu resmi olarak EA Vancouver'da
İlginizi Çekebilir