Viture One, PS5'i yanınıza almadan oynamanızı sağlıyor

Ahmet Lütfi Aksoy 4.05.2022 - 19:14
Viture One sayesinde, istediğimiz yerde oyun oynamak için herhangi bir el konsoluna ihtiyacımız olmayacak.

Eski Gooogle ve Apple çalışanları tarafından San Fransisco'da kurulmuş olan Viture firması, çok ilginç bir cihaz ile yeni bir kickstarter projesine başladı. Viture One adı verilen ürünle, istediğiniz cihazı yanınıza almadan kullanabiliyorsunuz.

Viture One ile oyun cihazınız yanınızda olmasına gerek yok

Normal bir güneş gözlüğü görünümünde olan cihaz, Wifi/5G bağlantısı olan her ortama, aklınıza gelebilecek her türlü konsol ve cihazdan yayın yaparak oynamanıza izin veriyor. Evinizde bir PS5'iniz ve bitirmek istediğiniz bir oyununuz var, ancak bir seyahatiniz de var ve oyunu bitirmeden evden ayrılmak zorundasınız.

Viture one ile artık bu mecburiyetiniz ortadan kalkıyor. İlk fırsatta gözlüğünüzü takıyor ve oyununuza kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Hava alanında, trende, otobüste, doktorun bekleme odasında.

Bulut tabanlı gözlük

Hemen her cihazın hep teknoloji üzerine tasarlandığı günümüzde, Viture One bunu bir adım ileri götürerek, neden şık bir ürün olmasın demiş ve bu gözlüğü üretmiş. Nike ve Google ile iş birliktelikleri yapan bir tasarım firması olan LAYER ile çalışan firma, stil dolu bir ürün çıkartmak için kolları sıvamış.

Google Android TV tarafından lisanslanan ilk giyilebilir cihaz olmasının yanı sıra, Google Play tarafından destekelenen Viture One, çalışmak için telefon v.b. bir cihaza da ihtiyaç duymuyor. Takıyorsunuz ve oynuyorsunuz. Cloud sistemleri ile de uyumlu olan cihaz, Stadia, Geforce Now, XBox gibi yayıncılar ile de anlaşmış durumda.

Viture One, PS5'i yanınıza almadan oynamanızı sağlıyor

Sadece oyun amaçlı kullanmanıza gerek yok

Oyunun yanı sıra, mobil sinema gibi de kullanabildiğimiz Viture One bütün yayın platformlarını da destekliyor. Oturduğunuz yerde başınızı arkaya yaslayıp, Netflix, Disney+, Youtube, Apple TV gibi bir çok yayıncının kütüphanesine de erişiminiz var.

60 FPS'de 1080p görüntü sağlayan aletimiz, sanal 120’’ ekran gibi davranıyor. VR cihazı kullananlar, neden bahsettiğimizi anlayabilirler. VR cihazı kullanmayanlar içinse şu şekilde özetleyebiliriz, kendinizi ufak bir sinema salonunda gibi hissedebiliyorsunuz.

Bunun yanı sıra ufacık boyutlarına bir çok detay sığdıran Viture One'ın Kickstarter sayfasından teknik detaylara ulaşabilirsiniz

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 17:15
Shut up and take my money! Çabuk getürün. Hemen isterük!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 14:15
Bu ürün gerçekse microsoft,sony hiç olmadı apple bu firmayı satın alıp bünyesine katar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 12:33
Güzel duruyor ancak bana yatırımcı tokatlama girişimi gibi geldi biraz. Ellerinde somut bir şey varsa çok iyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 01:28
Fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 00:52
Burada (Japonya )bile 3 gb kota var telefon netiinde. Yani operatörler böyle cimri oldukça bizim için hayal heryerde oynamak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Viture One, PS5'i yanınıza almadan oynamanızı sağlıyor
İlginizi Çekebilir