Vodafone'dan Star Wars temalı yüzlerce hediyeden birini kazanma şansı

Ersin Kılıç 18.12.2017 - 13:41
Vodafone'dan Star Wars temalı yüzlerce hediyeden birini kazanma şansı

Vodafone, “Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa” sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone çatısı altında, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Star Wars hayranı genç abonelerini mutlu edecek bir kampanyaya imza atıyor. Vodafone, dünyayla aynı anda Türkiye’de de vizyona giren “Star Wars: Son Jedi” filmine özel olarak tasarladığı ve sınırlı süre geçerli olacak Vodafone FreeZone Galaktik Paketleri ile FreeZone’lu gençlere çeşitli ayrıcalık ve faydalardan oluşan benzersiz bir Star Wars deneyimi sunuyor.

İrlanda’ya seyahat şansı

Galaktik Paketleri’nden alan genç FreeZone’lular arasında yapılacak çekilişle 1 talihli çifte Star Wars filminin kült sahnelerinin çekildiği lokasyonları görmek üzere İrlanda’ya seyahat etme imkânı sunulacak. Ayrıca, FreeZone’lu gençlere Star Wars filmini bir arkadaşlarıyla birlikte izleyebilmeleri için 2 kişilik sinema bileti hediye edilirken; Vestel, bunlardanistiyorum, ToyzzShop gibi markaların Star Wars lisanslı ürünlerinde %30’a varan indirimler sağlanacak.

Drone’dan ışın kılıcına, Star Wars temalı yüzlerce hediye

Galaktik Paketleri ile gençlere yüzlerce Star Wars hediyesinden birini kazanma şansı da sunulacak. Buna göre, 5 kişiye Star Wars filmlerinden esinlenilerek tasarlanan drone, 100 kişiye Star Wars ışın kılıcı, 250 kişiye Star Wars figürü ve 500 kişiye Star Wars USB’si hediye edilecek.

Engin Aksoy: “Gençlere Star Wars’dan esinlenilerek oluşturulan unutulmaz bir deneyim sunuyoruz” Vodafone FreeZone ile gençlere yeni özgürlük alanları sunduklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Her segmentin beklentisinin farklı olmasından hareketle oluşturduğumuz Vodafone FreeZone markasıyla 26 yaş ve altı gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlı kampanyalar düzenlemeyi sürdürüyoruz. Bütün dünyayla aynı anda Türkiye’yi de saran Star Wars heyecanında, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Vodafone FreeZone Galaktik Paketleri ile gençlere Star Wars keyfini ayrıcalıklı yaşama imkânı sunuyoruz. Genç abonelerimiz, Galaktik Paketleri ile Star Wars çekimleri için İrlanda’da kullanılan lokasyonları gezme şansının yanı sıra pek çok ayrıcalığa da sahip olacak. Gençlere Star Wars filmini bir arkadaşlarıyla birlikte izleyebilmeleri için 2 kişilik sinema bileti hediye edeceğiz. Vestel, bunlardanistiyorum, ToyzzShop gibi markaların Star Wars lisanslı ürünlerinde %30’a varan indirimler sağlayacağız. Ayrıca, FreeZone’lu gençlere, çekilişle, drone’dan ışın kılıcına, yüzlerce Star Wars temalı hediyeden birini kazanma şansı sunacağız. Vodafone FreeZone ile gençlerin kendilerine çizdikleri özgürlük yolculuğunda onlara dijital yol arkadaşı olmaya devam edeceğiz.”

2 GB’ye kadar mobil internet

Galaktik S, Galaktik M ve Galaktik L olmak üzere 3 ayrı paket halinde ve ayda 5 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan Vodafone FreeZone Galaktik Paketleri ile gençler 2 GB’ye kadar mobil internete sahip olabilecek.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vodafone'dan Star Wars hayranlarına İrlanda'ya seyehat şansı
İlginizi Çekebilir