Volition'dan sürpriz ayrılık

Murat Halilbeyoğlu 29.04.2011 - 14:24
Mike Kulas artık yok
Bugün 10 Haziran'a ertelendiği duyurulan Red Faction: Armageddon ve Saints Row: The Third'ün yapımcı firması Volition bu sıralar ilginç bir ayrılıkla karşı karşıya. Nitekim News Gazette'nin haberine göre firmanın kurucusu ve başkanı Mike Kulas görevinden istifa etti.

Kulas'ın yerine firmanın şu anki başkan yardımcısı Dan Cermak geçecek. New Gazette'ye göre Kulas'ın gidişi gönüllü olmuş ve bu ayrılışı tetikleyen hiçbir olay yok. Kulas bulunduğu şehirden ayrılma niyetinde değil, buna rağmen ilerisi için planları da yok ve şu sıralar niyeti ilerisi için ne yapacağına karar vermeden önce bu yaz zihnini tazelemek.

Volition'dan sürpriz ayrılık
Kulas'ın firma ile geçmişi Volition'un Parallax SoftWare adı ile anıldığı zamana kadar dayanıyor. 1993 yılında Matt Toschlog ile birlikte kurdukları firma daha sonra Volition ve Outrage Entertainment olarak ikiye ayrıldı. O zamandan beri Volition'un başında Kulas bulunuyordu.

Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz. En büyük arzumuz da bu ayrılığın inSANE oyununa olumsuz bir etkisi olmaması yönünde.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Volition'dan sürpriz ayrılık
İlginizi Çekebilir