VR teknolojisini Monster ile denemek ister misiniz?

Hürcan Köse 30.09.2016 - 11:04
İşte size fırsat!
Türkiye'de çok geniş bir kullanıcı ağına sahip olan Monster Notebook, sektörün en popüler isimlerinden birisi haline geldi. Kıbrıs ve Kadıköy'de iki mağazası bulunan Monster'ın, yine Kadıköy'de yepyeni, büyük bir mağazası açılacak.

Şimdi Monster Notebook, oyunseverleri alışıldık oyun deneyiminin ötesine geçerek sanal gerçeklik teknolojisini ilk elden denemeye çağırıyor.

Bu amaçla hem Kıbrıs hem de Kadıköy mağazalarında ziyaretçilerin sanal gerçeklik teknolojisini bizzat deneyebilecekleri alanlar oluşturan Monster, kullanıcılara Monster VR Ready gaming notebook’ların üstün performansını test etme şansını sunuyor.

En iyi VR deneyimini yaşatacak biçimde tasarlanan bu deneme alanlarında HTC Vive VR setiyle birlikte en yeni nesil Intel® işlemcilerle ve NVIDIA® grafik kartlarıyla donatılmış yüksek performanslı oyun notebook’ları ziyaretçileri bekliyor.

Oyun tutkunları başta Tulpar T5 V8.1 15.6" Gaming Laptop olmak üzere 6.Nesil Skylake Intel® Core™ i7 işlemcilere ve NVIDIA® GeForce® GTX 10 serisi grafik kartlarına sahip Monster Tulpar T7 V7.1.1 ve Monster Semruk S7 V4.1 gibi pek çok modeli Monster’ın Kıbrıs’taki mağazasında ve çok yakında Kadıköy’de açılacak yeni mağazasında bizzat görüp deneyebilecekler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 30.09.2016 15:51
Zırt pırt monster reklamı diyeceğim ama adamlar hak ediyor yahu. O yüzden bir şey diyemiyorum :) Yalnız pc başka iş laptop başka iş, bunu konsolcular da karıştırmasın. Pc tabi ki neredeyse yarı fiyatınadır. Ama laptop taşınabilir olmasından dolayı avantajlıdır. Ufacık makineye o gücü koymanın bedeli haklı olarak 2 kattır.

Mesela benim bir müşterim var kendisi doktor. Adamda 7-8 tane bunlardan var maşallah. Diyeceksiniz 7-8 tane ile ne yapıyor. Satranç hastası ve ustası. O yüzden güçlü pc ler ile satranç programları kullanıp hesaplatıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
VR teknolojisini Monster ile denemek ister misiniz?
İlginizi Çekebilir