Walking Dead 8.sezon için yeni bir teaser yayınlandı

Ersin Kılıç 6.10.2017 - 14:10
"Biz zaten kazandık" temalı tanıtım videosu yayınlandı

Geçtiğimiz sezona genel olarak baktığımızda bazı bölümleri saymaz isek oldukça sönük geçen Walking Dead'in yeni sezonu için artık sayılı gün kaldı. Sosyal medya hesaplarından bir geri sayım başlatılan dizinin yeni sezonu için reklam filmlerine de hız verilmiş durumda. işte bu bağlamda Walking Dead için yeni bir teaser video daha yayınlandı.

San Diego Comic Con fuarında uzun bir tanıtım videosu ile karşımıza çıkan yapım, dizi setinde yaşanan ölümlü kaza sonrası tanıtımlarına biraz ara vermişti. Bugün yayınlanan tanıtım videosuna baktığımızda ise Rick ve ekibine odaklandığını görüyoruz. Geçtiğimiz sezon finalinde isyan bayrağını Kingdom ile birlikte açan ekibimiz bu sezon Negan'a karşı sert bir mücadele verecek. Tabi çizgi romana bağlı kalınırsa dizide birçok sürpriz olayın yaşanacağını da söyleyebiliriz.

Walking Dead 8.sezon 22 Ekim'de başlıyor

Serinin yeni sezonunda Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Danai Gurira, Melissa McBride, Lennie James, Alanna Masterson, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Austin Amelio, Tom Payne, Xander Berkeley, Khary Payton ve Jeffrey Dean Morgan'ı izleme şansına erişeceğiz. 22 Ekim'de başlayacak olan dizinin fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 12:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Walking Dead 8.sezon için yeni bir teaser yayınlandı
İlginizi Çekebilir