Walter White'ı canlandıran isim Uncharted filminde rol alabilir

Furkan Güler 27.09.2017 - 11:02
Bryan Cranston'ı filmde görebiliriz.

Breaking Bad dizisinde Walter White karakteri ile ünlenen Bryan Cranston'ı yapılacak olan Uncarted filminde görebiliriz. Neredeyse herkesin Heisenberg olarak tanıdığı Cranston, yabancı basının yaptığı habere göre Uncarted filminde büyük bir rol alacak. Cranston'ın hangi karakteri canlandıracağı belli değil ancak oyuncuların tahminine göre kendisine Victor "Sully" Sullivan karakteri emanet edilebilir. Daha öncesinde Uncarted filminin oyunun hikayesinin öncesini de anlatacağını öğrenmiştik. Daha çok Uncharted 3: Drake's Deception oyununu temel alan filmde Nathan Drake ve Victor Sullivan'ın tanışmasına şahit olabiliriz.

Bryan Cranston, Uncarted filminde rol alacak

Nathan Drake'in gençliğini göreceğiz filmde, Drake'in gençliğini Spider - Man: Homecoming filminden tanıdığımız Tom Holland canlandıracak. A-Takımı, Gri Kurt, Smokin' Aces ve The Blacklist'in yazarı Joe Carnahan'ın senaryoyu yazacağı ve yönetmenin Müzede Bir Gece ve Stranger Things'ten tanıdığımız Shawn Levy'nin olacağı belirtilmişti. Şimdilik proje aşamasında olan Uncarted filminin ne zaman geleceği belli değil.

Ancak film çıktığında sağlam bir aksiyon filminin bizi beklediğini tahmin edebiliriz.  Daha çok Indiana Jones havasında geçmesi beklenen film, bakalım oyuncuları tatmin edebilecek mi?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2017 11:56
Senarist, senaryonun tamamlandığını geçen yıl açıklamıştı. Uzun süre beklemeyiz bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Walter White'ı canlandıran isim Uncharted filminde rol alabilir
İlginizi Çekebilir