WandaVision dizisinden şahane bir fragman geldi

Ersin Kılıç 21.09.2020 - 10:36
Marvel Sinematik Evreni'nin iki önemli karakteri Wanda ve Vision'ı bir araya getirecek WandaVision dizisinden ilk fragman sonunda geldi.

WandaVision dizisi için beklenen ilk fragman nihayet yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni'nin iki önemli karakteri Wanda Maximoff ve Vision'ın farklı hikayesine odaklanacak olan dizi için son olarak geçtiğimiz ağustos ayında kısa bir video yayınlanmıştı. Bu video diğer Marvel dizilerinin de yer aldığı bir kolaj çalışmasına karşımıza çıkmıştı. Aradan geçen bir yılın ardından ise WandaVision için ilk fragman gelmiş oldu.

WandaVision dizisi farklı bir hikaye anlatacak

Tabi fragmanın ve doğal olarak dizinin bu kadar gecikmesine Covid-19 etkisinin yeri oldukça büyük diye tahmin ediyoruz. Fragmana baktığımızda ise Avengers filmlerinde de oldukça iyi bir ikili olan Elizabeth Olsen ve Paul Bettany'yi görüyoruz. 

Dizide Wanda ve Vision'ı yerel hayata adapte olmaya çalışırken izleyeceğiz. Güçleri sayesinde normal bir görünüme de kavuşan ikili hiçbir şeyin aslında göründüğü gibi olmadığını keşfetmeye başlayacak. Zaten çok klasik ama bir o kadar da farklı bir şekilde başlayan fragmanın sonlara doğru hikaye adına bazı ipuçları barındırdığını da görüyoruz. Bu arada dizinin muhtemelen Marvel'ın en farklı işlerinden biri olacağını da söyleyebiliriz. Hem çekim teknikleri hem de hikaye kurgusu gerçekten eğlenceli ve bir o kadar da nostaljik duruyor.

Diğer taraftan hikayenin Paralel evrenlere değinip değinmeyeceği de bir diğer merak konusu. Avengers: Endgame ile birlikte paralel evrenler olgusu iyice gün yüzüne çıkmıştı. Zaten Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin merkezinde de paralel evrenler yer alacak. Diğer taraftan Wanda Maximoff karakterinin bu filmde de yer alacak olması hikaye adına bir bağlama çekilebileceği ihtimalini de kuvvetlendiriyor. Henüz yayın tarihi belli olmayan ve Disney+ özel olarak karşımıza çıkacak dizinin ilk fragmanına ve posterine aşağıdan göz atabilirsiniz.

WandaVision dizisinden şahane bir fragman geldi

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
WandaVision dizisinden şahane bir fragman geldi
İlginizi Çekebilir