Sam Raimi, Doctor Strange 2 filminin yönetmeni oldu

Ersin Kılıç 15.04.2020 - 15:07
2000'li yıllarda çıkan Örümcek Adam üçlemesi ile hatırlayacağımız ünlü yönetmen Sam Raimi, Doctor Strange 2 filmi için kamera arkasına geçeceğini doğruladı.

Marvel Sinematik Evreni'nin önümüzdeki yıllarda çıkacak filmlerinden biri olan Doctor Strange 2 ya da tam adı ile Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi için ünlü yönetmen Sam Raimi ile anlaşıldı. Geçtiğimiz aylarda yönetmen ile görüşüldüğüne dair haberler gelmişti. Sam Raimi yaptığı açıklama ile Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmini yöneteceğini doğruladı.

Sam Raimi, Doctor Strange 2 filminin yönetmeni oldu

Doctor Strange in the Multiverse of Madness için İlk filmi yöneten ve gerçekten de iyi bir işe imza atan Scott Derrickson, Marvel ile fikir farklılıkları yaşadıklarını söyleyerek projeden ayrılmıştı. Bu ayrılığın hemen sonrasında yönetmen arayışına giren Marvel'ın Sam Raimi ile görüştüğüne dair dedikodular ortaya çıkmıştı. Sam Raimi'nin açıklaması ile birlikte bu dedikoduların sonucu da ortaya çıkmış oldu.

Daha önce 2000'li yıllarda çıkan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Örümcek Adam filmlerine imza atan Sam Raimi, ayrıca Evil Dead gibi kült bir filmde de yönetmen koltuğuna oturmuştu. "Doctor Strange'i çocukken çok seviyordum ama benim için daima Örümcek Adam ve Batman'den sonra geliyordu." diyen Raimi, örümcek Adam 2 filmini çekerken ilerde Doctor Strange filmini de yönetebileceğine dair aklında hiçbir fikir olmadığını da sözlerine eklemiş. Tabi keşke o zaman bilseydim diyerek projede olmaktan mutluluk duyduğunu da eklemiş.

Sam Raimi, Doctor Strange 2 filminin yönetmeni oldu

Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde Marvel Sinematik Evreni'nin en karanlık hikayelerinden birisinin anlatılması planlanıyor. Benedict Cumberbatch'i bir kez daha Stephen Strange rolü ile izleyeceğimiz filmde Wong karakterini canlandıran Benedict Wong ve Karl Mordo akrakterini canlandıran Chiwetel Ejiofor gibi isimler de yer alacak. İlk filmde Dr. Christine Palmer karakterine hayat veren Rachel McAdams'ın yeni filmde yer almayacağı açıklandı. Diğer taraftan MCU'da Scarlet Witch karakterini canlandıran Elizabeth Olsen'in de bu filmde olacağını biliyoruz. Mayıs ayında prodüksiyon aşamasına geçmesi planlanan filmin 5 Kasım 2021'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2020 11:07
Bu adam efsane bir şey yapar
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2021 20:51
Spider man 3 filmi onun yüzünden kötü olmadı yöneticiler yüzünden kötü bir film oldu
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2020 18:08
He tabi spiderman 3 gibi süper rezil birşey yapar haklısın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sam Raimi, Doctor Strange 2 filminin yönetmeni oldu
İlginizi Çekebilir