WandaVision için geri sayım başladı

Özgür Deveci 13.11.2020 - 18:50
Disney Plus'ta yayınlanacak ikinci MCU dizisi WandaVision için geri sayım başladı. Detaylar haberimizde!

Disney Plus'ta yayınlanacak ikinci MCU dizisi WandaVision için geri sayım başladı. Daha önce Aralık 2020 olarak açıklanan yayın tarihi, 15 Ocak 2021 olarak güncellendi. Dizide Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Scarlet Witch, aka Wanda Maximoff ve Vision gibi Marvel evreninde bulunan süper kahramanlar yer alıyor. İkili, bir televizyon programından koparılmış normal banliyö hayatları yaşıyor gibi görünüyor ve süper kahraman kimliklerini geride bırakıyor. Ayrıca Vision'ı son gördüğümüzde Thanos, Zihin Taşı'nı kafasından kopardıktan sonra kendisini ölüme terk etmişti. Bu nedenle yaşanan bazı olaylar, WandaVision'da göründüğü gibi olmayabilir.

WandaVision için geri sayım başladı

WandaVision için geri sayım başladı

 Jac Schaeffer tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Matt Shakman oturuyor. Dizinin diğer oyuncular arasında Kathryn Hahn, Debra Jo Rupp ve Fred Melamed gibi başarılı isimler yer alıyor. Kat Dennings, Thor filmindeki Darcy Lewis rolünü yeniden canlandıracak ve Randall Park, Ant-Man and the Wasp'ta FBI ajanı olarak görünen Jimmy Woo olarak sete geri dönecek. Teyonah Parris ise, son olarak Captain Marvel'da küçük bir kız çocuğu olarak görünen Marvel süper kahramanı Monica Rambeau'yu hayat verecek.

Disney Plus'ta yayınlanacak olan WandaVision, Marvel Sinematik Evreni'nde geçen ikinci dizi olacak. Aslında The Falcon and the Winter Soldier'dan daha sonra yayınlanacaktı ancak koronavirüs salgınından dolayı prodüksiyon aşamasının durdurulması Anthony Mackie ve Sebastian Stan'lı serinin gecikmesine neden oldu. Disney Plus ve Marvel'ın yaklaşan diğer yapımları arasında Ms. Marvel, She-Hulk, Moon Knight, Loki ve Samuel L. Jackson'ın başrol oyuncusu olarak rol aldığı Nick Fury dizisi bulunuyor.

Son olarak dizinin yayınlanan teaser videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 02:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
WandaVision için geri sayım başladı
İlginizi Çekebilir