War Rock

Özgür Yıldız 25.10.2010 - 15:14
Ücretsiz çevrimiçi FPS keyfi

Counter-Strike oynamaktan sıkılmış olabilirsiniz. Ancak piyasada onun yerine oynayabileceğiniz başka bir oyun da bulunuyor. Hem de ücretsiz. Oyunun adı War Rock. Gamersfirst tarafından ülkemizde de büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan War Rock, internet aleminin en çok oynanan Free-to-play oyunlarından.

War Rock

Derbaran isimli bir ülkede sivil savaş çıkıyor ve biz de ordu ile isyancılar arasında bir taraf seçerek kendi tarafımızı savunuyoruz. Genel olarak patlayıcı modu, savaş modu, capture the flag gibi modlar bulunuyor.

İlgi çekici farklı haritalarda, piyade, sıhhiye, mühendis, keskin nişancı ve makinalı tüfek nişancısı sınıflarından birini seçebiliyoruz. Bütün sınıfların kendine özgü silahları ve yetenekleri bulunuyor. Oyunda ilerleyip tecrübe kazandıkça seviyeniz de yükseliyor. Seviyeniz yükseldikçe de daha iyi silahlara sahip olabiliyorsunuz. Seviyenizi diğerleriyle karşılaştırabiliyor ve onlarla istediğiniz gibi sohbet edebiliyorsunuz. Arkadaşlar edinebiliyor ve hatta klanlar oluşturabiliyorsunuz.

War Rock'ı oynamak çok olay. Hızlıca indirip hemen oyuna katılıyor ve aksiyonun ortasına dalıyorsunuz.

HEMEN ÜCRETSİZ OYNAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Yorumlar 85
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
War Rock
İlginizi Çekebilir