War Rock'a yeni içerik yaması

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
War Rock'a yeni içerik yaması
K2 Network ücretsiz oynanabilen oyunu War Rock için yeni içerik yamasını açıkladı. Oyuna yeni eklenenler arasında Beringia isimli yep yeni bir Close Quarters Combat (CQC) haritası ve Zakhar haritasına eklenen yeni Apache helikopteri yer alıyor.

NIU güçleri "Beringia" kod isimli çok gizli bir bölgeyi, sivil kargo tankerlerinden NIU tankerine savaş malzemeleri aktarmak için kullanmaktadır. Derbaran ordusu bu bölgenin varlığını öğrenip bir grup elit paraşütçü asker gönderir. Bu elit asker grubu NIU tankerini sabote etmek ve NIU'nun bu bölgedeki aktivitesine son vermek için tankere çıkartma yaparlar.

Çatışma tankerler üzerinde yer alır. Askerler iki tankeri birbirine bağlayan köprüler yolu ile tankerler arasında gidip gelebilirler. Tankerlerin taşıdıkları malzeme konteynerlarında saklanarak askerler düşman kuvvetlerine tuzak kurabilme imkanına sahiplerdir. NIU güçlerinin amacı tankerlerini Derbaran'ın sabotajından korumaktır. Derbaran ordusunun amacı ise NIU tankerindeki belirlenmiş iki bomba noktasına bomba yerleştirerek NIU'nun bu bölgedeki aktivitesini sona erdirmektir. Free For All (FFA) modu oynanıyorsa, en yüksek puana sahip olan asker maçı kazanacaktır.

Zakhar haritasındaki yeni Apache helikopteri: Apache helikopteri Derbaran ordusu tarafından kullanılan en kuvvetli hücum helikopterlerinden biridir. Bu helikopter iki asker taşır. Bir asker M230 taramalı tüfeği kullanır pilot ise Hellfire ve Hydra roketlerine sahiptir. Apache helikopteri tüm bir bölüğü tek başına kısa zamanda etkisiz hale getirebilme gücüne sahiptir.

Zakhar haritası arka planı: Savaş malzemelerini aktarırken Derbaran ordusunun kurduğu denetleme noktalarını aşmak için, NIU güçleri savas malzemelerini küçük parçalar halinde taşımaktadırlar. Zakhar'daki endüstri bölgesi, bölgedeki Derbaran ordusunun ağırlığına rağmen, NIU güçleri için, taşınan silah parçalarını monte etmek amaçlı kullanılmaktadır.

Free2Play oyuncuları Ağustos ayının sonuna doğru 5 adet Premium haritasını Free2Play olarak oynama imkanını elde edecekler. Bu haritalarda oyuncular Apache helikopteri ile birlikte birçok savaş araçlarını kullanabilecekler. War Rock hesap yaratımı ve daha fazla detay için www.warrock.net ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
War Rock'a yeni içerik yaması
İlginizi Çekebilir