War Thunder gizli askeri belgeleri sızdırma platformuna döndü

Murathan Özlü 2.06.2022 - 18:07
War Thunder gizli askeri belgeleri sızdırma konusunda başka kimsenin eline su dökemeyeceği bir foruma sahip

War Thunder gizli askeri belgeleri sızdırma geleneğine ara vermeden devam ediyor. Bu sefer ki konu, Çinli bir forum kullanıcısının, oyundaki tanklardan birinin istatistiklerinin değiştirilmesi konusunda argümanını savunmak için Çin Ordusu'na ait gizli askeri belgeleri yayınlaması. Daha önce de,  War Thunder'daki yanlış tank tasarımı sebebiyle eski bir asker, Birleşik Krallığa ait gizli askeri belgeleri forumda paylamıştı. Olaya konu olan tank ise Britain’s Challenger 2 Main Battle Tank idi.

War Thunder gizli askeri belgeleri paylaşma ortamına dönüştü

Benzer bir olay, Kasım 2021'de bu sefer France’s Leclerc Main Battle Tank sebebiyle yaşanmıştı. Forumda, tankın tasarımı konusunda tartışmaya giren kullanıcılardan biri tartışmayı kazanmak için bahsi geçen tankın el kitabını forumda paylaşmıştı.

War Thunder gizli askeri belgeleri
Çin Ordusu'na ait gizli belgeleri içeren döküman War Thunder forumundan silinmiş olsa da, görselin foruma defalarca kez tekrar yüklendiği ve  Twitter, Reddit gibi platformlarda paylaşıldığı belirtiliyor. Malum, dijital ortamda bir kere paylaşılan bir görselin kalıcı olarak silinmesi artık çok zor. Hatta tank şemasındaki bilgilerin çinli oyuncular tarafından farklı dillere çevrildiği ve görsel ile birlikte paylaşıldığı ifade ediliyor.

War Thunder oyuncularının tanklar üzerine tartışmaları yüzünden üçüncü kez gizli askeri belgeleri sızdırmış olmaları eğlenceli bir duruma dönüştü.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
War Thunder gizli askeri belgeleri sızdırma platformuna döndü
İlginizi Çekebilir