War Z'de gerçek paranızı bile kaybedebilirsiniz

Furkan İlbay 10.09.2012 - 09:57
Bakalım bu riski kimler göze alabilecek...
Arma II'nin, içi zombilerle dolu bir dünyaya bırakılıp yaşam mücadelesi verdiğimiz, Day Z modunun ardından geliştirilmeye başlandığı açıklanan yeni Zombie MMO'su War Z için geliştirici firma, çok ilginç bir konuya parmak bastı. Bu konu ise başlıktan da tahmin edebileceğiniz üzere, oyunda gerçek para vererek satın aldığımız eşyalarımızın, karakterimiz öldüğünde/yok edildiğinde kalıp kalmayacağıydı. Ve Hammerpoint Interactive'den Alex Josef duruma: "Evet, öldüğünüz zaman karakterinize dair her şeyi kaybedeceksiniz, buna gerçek para ile aldığınız eşyalarınızı koyduğunuz sırt çantanızda dahil olacak. Ve bu her iki seçenekte de, yani hem normal modda hem de hardcore modda geçerli olacak."

War Z'de gerçek paranızı bile kaybedebilirsiniz
Josef sözlerinin devamına, "Evet, eğer War Z'yi gerçek anlamda oynamak istiyorsanız ödemeniz gereken bedel bu. Ya da hayatta kalıp satın aldığınız eşyaların tadını çıkartabilirsiniz" diye ekledi. Ayrıca Josef, bu hareketleriyle oyuncuları sadece para harcamaya değil, oyunun dünyasını zaman harcayarak keşfetmeye teşvik ettiklerini de söyledi.

Josef, War Z'nin yakında kapalı betaya gireceğini de belirtti. Peki siz War Z hakkında ne düşünüyorsunuz? Day Z'den daha kapsamlı olarak gelen bu oyun sizce zombi alemini fethetmeye yeter mi?
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
War Z'de gerçek paranızı bile kaybedebilirsiniz
İlginizi Çekebilir