Warcraft 3: Reforged'un çıkış tarihi belli oldu

Furkan Güler 18.12.2019 - 14:56
Çok beklemeyeceğiz.

Eski Warcraft hayranlarının merakla beklediği Warcraft 3: Reforged'un çıkış tarihi açıklandı. Uzun süredir geliştirme aşamasında olan yapım, retro havasını koruyarak tekrar oyuncuların karşısına çıkacak. 29 Ocak tarihinde oyuncularla buluşacağı kesinleşen oyunu Battle Net üzerinden satın alabilirsiniz.

Warcraft 3: Reforged'un çıkış tarihi belli oldu

Sahip olduğu mekaniklerle büyün bir oyuncu kesimini etkileyen oyunun hikaye sürümü de etkileyici sahnelere sahip. Son olarak oyunun ekstra olarak Spoils of War sürümünün de satışta olduğunu belirtelim.

Spoils of War Sürümünde neler var?

Spoils of War sürümünde oyuncuları ilave bazı sürprizler de bekliyor. World of Warcraft’ta bir adet Meat Wagon bineği, Heroes of the Storm’da Thrall, Anub’arak, Jaina ve Tyrande kahramanları, Hearthstone’da ise Third War kart sırtı kazandırmanın yanında Spoils of War sürümünden elde edeceğiniz bonuslar şu şekilde:

Warcraft III: Reforged Kostümleri

Champion of the Horde Thrall
Daughter of the Seas Proudmoore
Fallen King Arthas
Emerald Nightmare Cenarius

Overwatch

Oyuncu simgeleri: Human, Orc, Undead, Night Elf ve Lich King
Hareketli spreyler: Footman, Grunt, Ghoul ve Archer

Warcraft III: Reforged Blizzard Entertainment’ın 2002 yılında çıkardığı dünyaca ünlü gerçek zamanlı strateji oyununun Warcraft III: Reign of Chaos ve ödüllü eklenti paketi Warcraft III: The Frozen Throne’un baştan aşağı yenilenmiş versiyonudur. Warcraft III: Reforged ile ilgili daha detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2019 22:42
blizzard iyice 3.dünya ülkesi firmalarına döndü. kalite yerlerde adamlar 1 yıl önce parayı aldı üstüne 10 oyun parası kazandı hala gecikti v.s yok sizin için diye dalga geçiyorlar. ayıp be. ne kadar çamur bir firma oldun sen ya? bir daha sana pre order yapmak mı asla!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2019 18:36
Aynı motor üzerinde sadece modeller güncellenmiş gibi gözüküyor. Firmalar Resident evil 2 remake'i örnek almalı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warcraft 3: Reforged'un çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir