Warcraft filminin aktörü konuştu!

Can Arabacı 15.01.2014 - 12:15
Film hakkında neler dedi?
11 Mart 2016'da vizyona girecek Warcraft filminde rol alacak olan Dominic Cooper an itibariyle filmle ilgili ilk konuşan oyunculardan birisi oldu. Bu ayın sonlarına doğru daha aktif bir şekilde ilerlemeye başlayacak olan projeye kendisini neyin çektiğini anlatan Cooper, bakalım neler demiş?

"Kesinlikle senaryo. Senaryoyu okuduğumda bir bilgisayar oyunu adaptasyonu gibi olmadığını gördüm. Sadece başarılı bir oyunun etinden sütünden yararlanmak için yapılmış filmler gibi değil. Genelde çoğu yapımcının unuttuğu şey, bilgisayar oyunlarının asıl başarılı olma sebebinin oyuncunun onlarla etkileşime geçebiliyor olmasıdır. Eğer bir bilgisayar oyununun filmini yapacaksanız oyundakinden bile daha güzel, seyirciyi içine çekecek bir şey ortaya koymalısınız ki, bu da çoğunlukla hikâye ve onun içeriğine denk gelir."

Dominic Cooper'ın dediklerine bakılacak olursa filmin yönetmen koltuğunda oturan Duncan Jones senaryoyla hedefi tam onikiden vurmuş gözüküyor. Gerçi buna çok da şaşırmamak gerek, zira kendisinin sıkı bir World of Warcraft oyuncusu olduğunu daha önceden de dile bizzat dile getirmişti. Blizzard'dan Mike Morhaime, Chris Metzen, Rob Pardo, Nick Carpenter gibi isimlerin de bizzat dahil olduğu projeye kavuşmamıza daha çok olsa da, gümbür gümbür geldiğine şüphe yok sanırım...

Warcraft filminin aktörü konuştu!
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 04:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warcraft filminin aktörü konuştu!
İlginizi Çekebilir