Warcraft III: Reforged iade ediliyor mu?

Burak Oruç 3.02.2020 - 19:45
Warcraft III: Reforged iade edilebiliyor mu? Blizzard'ın bazı oyunculardan oyunu iade aldığı yönündeki duyumlar, diğer oyuncular arasında infial yarattı.

Reddit’de birçok kullanıcı Blizzard’ın Battle.net üzerinden gelen, Warcraft III: Reforged iade taleplerini koşulsuz kabul ettiğini yazıyor.

Warcraft III: Reforged’in çıkışı oldukça sorunlu olmuştu. Blizzard elbette sorunsuz bir çıkış planlamıştır ancak dönem biraz sancılı geçiyor. Oyuncular Warcraft III: Reforged’in çıkışından bu yana oyunun hatalarla ve teknik sorunlarla dolu olmasından yakınıyor. Bu hatalar ve teknik sorunlar öyle ciddi durumda olmalı ki birçok oyuncu iade talep etmiş. Bazı kullanıcılar resmi forumlarda Warcraft III: Reforged'i iade etmek isteyenlere yardım ediyor. Bu nedenle bu kullanıcıların resmi forumlarda paylaşım yapmaktan men edildiği söyleniyor.

Warcraft III: Reforged İade Ediliyor mu?

Blizzard’ın bu duruma bir açıklık getirmesi veya bir güncelleme ile oyunu oynanabilir hale getirmesi bekleniyor. Henüz bu iki durumdan birinin olacağına dair bir ışık görülmüyor. Blizzard şimdilik iade taleplerini kabul etmekle gerginliği dindirmeyi planlıyor gibi.

“Blizzard şu anda Warcraft 3 Reforged’i koşulsuz olarak iade alıyor. Oyunu 2018’in Aralık ayında ön sipariş ettim. Beta sürecinde oyunu 10-15 saat kadar oynamıştım. Oyun resmi çıkışını yaptıktan sonra da 5-6 saat kadar oynadım. İade etmek istedim ve talebim anında kabul edildi. Bir dakika içerisinde paramı geri aldım.”

Warcraft III: Reforged iade ediliyor mu?

Yukarıda “krOnicLTD” isimli bir Reddit kullanıcısının yazısından bir kısmını alıntıladım. Bu kullanıcının iddiasına göre, Battle.net üzerinden Blizzard’a iletilen Warcraft III: Reforged iade talepleri koşulsuz ve otomatik olarak kabul ediliyor.

Bu durumun gündeme gelmesi oyunu satın aldığına pişman olan birçok oyuncuyu sevindiriyor olmalı. Her müşteri böyle bir durumda tedarikçiden bir çözüm bekler. Şüphesiz Warcraft oyuncuları da böyle bir beklenti içerisindeydi. Warcraft serisine gönül veren veya yeni tanışmış olan birçok insan var. Elbette oyuncular çözüm olarak, oyunun bir güncelleme ile oynanabilir hale gelmesini tercih ederdi. Ancak hiç yoktansa oyuncuların oynayamadıkları bir oyuna ödedikleri ücreti geri alabilmeleri sevindirici. Tabii yalnızca bu durumdan yola çıkarak her iade talep edenin talebi kabul edilecektir diyemeyiz. Henüz bu konu ile ilgili bir resmi açıklama yok.

Blizzard’ın bu kadar olumsuz tepkiyi üzerine çektikten sonra iade taleplerini kabul etmesi oldukça makul bir davranış. Oyunu satın almış ancak şu anda iade etmek isteyenler mutlaka şansını denemeli.

Warcraft III: Reforged Sistem Gereksinimleri

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2020 17:06
Gayet kolay bir şekilde iade ediliyor. Spoil of War edition almıştım ama maalesef üzücü çıktı karşılaştığım sonuç. Vaad ettiklerini yaparlarsa alınır ama bu haliyle kusura bakmasınlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2020 15:36
şu firmayı ölümüne savunmaktan vazgeçin artık adamlar 2018 blizzconda oyunu gösterdiler grafikler effekler şahane oyun 2 yıl sonra çıktı alakası yok oyun kütük gibi sadece uniteler update olmuş başka herşey warcraft 3 den daha kötü
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2020 15:10
Adamları erken çıkarsınlar diye sıkıştıran activision, blizzard ı bitirme peşinde belli ki. Blizzard boşuna oyunlarını geç çıkarmıyodu. Ne zaman Activision ile birleşti mala bağladılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2020 06:31
Blizzard iade almaya kendi karar vermiş gibi yazmışsınız, hoş değil. Metacritic in en düşük puanına sahip şu anda w3:r. Bu olay oyuncuların zaferidir, blizzard in lütfu değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2020 00:41
tabi ki edecek böyle rezalet bir fallout 76 da yaşandı ondan kötüsü olmaz dedik. blizzard hemen parmak kaldırdı. rezillik konusunda yarışıyor firmalar resmen. üstelik 2 büyük firma sanki patates satıyorlar. ne kadar özensiz bir iş yapılmış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warcraft III: Reforged iade ediliyor mu?
İlginizi Çekebilir