Warface

Merlinin Kazanı 12.11.2013 - 15:20
Düşük platformda kaliteli savaş

Crytek firmasının iddialı MMOFPS oyunu Warface firmanın yeni platformu GFace üzerinden çalışan ilk oyunu.

Karakterinizi oluşturuyorsunuz, ardından oyuna giriş yapıyorsunuz. Her MMOFPS oyunundaki gibi sınıflar bulunuyor. Bu sınıfları seviye ile açıyoruz. Seviye atladıkça farklı silah sınıfları açılıyor. Bu silah sınıfları ile tıpkı diğer MMOFPS oyunlarındaki gibi farklı çatışmalara girmeniz mümkün. Ben özellikle keskin nişancılık sınıfında oynadım bol bol. Oldukça kolay ve rahattı. Dürbünü açtıktan sonra pek bir titreme olmadan rakiplerin işini halledebiliyoruz.

Warface

Silah seçimleri her sınıfa göre farklılık gösteriyor. Kendinizi en rahat hissettiğiniz sınıfla oynamanızı tavsiye ederim. Tabii ki bu sınıflar kadar çatışmayı etkileyen başka tür olaylar da mevcut. Duvarlar, arabalar ve çeşitli yükseklikler oyuna dinamiklik katıyor. Mesela bir arabayı iterek kendinize barikat oluşturabiliyorsunuz. Duvarların üstünden hızlıca atlamak da mümkün. Savaştan kolayca kaçmanızı sağlıyor. Genel olarak savaşlar bu şekilde sürüyor. Gerisi sizin FPS tecrübenize kalmış durumda.

Warface

İçeriği normal MMOFPS oyunlarındaki gibi olmuş.. Dükkan’dan alışveriş yapıyoruz. Envanterimizi düzenliyoruz ve botlara karşı veya gerçek oyunculara karşı savaşıyoruz Beta aşamasında olduğundan dolayı pek yeni şeyler göremedim dükkanda. Fakat şimdilik bunlar bile yeterli. Öyle elli bin silah olsa bile aralarından bir tanesini beğenip sürekli o silahla oynuyoruz.

MMOFPS aalanında bir devrim niteliğinde ilerleyen Warface, sadedce browser üzerinden oynanan bir oyun olmasına rağman üstün grafikleri ile oldukça sağlam bir çizgide ilerliyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 17:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2016 18:28
Oyun gerçekten güzel bir oyun fakat grafikleri beklediğimin altındaydı bu demek değil çok kötü fakat yani ben crysis 3 gibi bekliyorum fakat değilmiş :) herneyse hemen ben yorumumu yapayım
artıları "+"
+Oyun oynanış bakımından çok zevkli
+Parayı basan kazanır derdi yok
+Çoğu oyunların aksine sis bom
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warface
İlginizi Çekebilir