Warface, Nintendo Switch için çıktı

Kağan Depboylu 18.02.2020 - 17:57
Warface, Nintendo Switch için çıktı! Oyunun Switch versiyonunun sahip olduğu özelliklere ve içeriklere haberimizden göz atabilirsiniz.

Oynaması ücretsiz FPS oyunu Warface, Nintendo Switch için indirilebilir durumda. Popüler oyunun Nintendo Switch için çıkması, oyuncular için beklenmeyen bir sürpriz oldu. 2013’te, ilk etapta PC platformu için çıkan oyun, 2018 yılının sonlarına doğru PS4 ve Xbox One platformlarında da yerini almıştı. Warface, Nintendo Switch platformunda yer alan oyunlar arasında, CryEngine ile geliştirilen ilk oyun olma özelliğini taşıyor.

Oynaması ücretsiz FPS oyunu Warface, Nintendo Switch için çıktı!

Oynaması ücretsiz FPS oyunları içinde oldukça popüler olan Warface, en nihayetinde Nintendo Switch kullanıcıları için de erişilebilir duruma geldi. PvP ve PvE oyun modlarını barındıran oyun, oyuncuların Destiny’den aşina olabilecekleri bir yapıya sahip. Oyuncular, Warface’te 5 farklı sınıftan (uzun menzilli keskin nişancı, orta menzilli nişancı, Tank, Engineer ve Medic) birini seçebiliyor. Destiny ve Anthem’a nazaran daha ayakları yeren basan bir yapıya sahip olan oyunu, ‘gunplay’ açısından Call of Duty ile kıyaslamak mümkün.

Warface, Nintendo Switch için çıktı

Nintendo Switch için çıkan Warface’e ait bazı özellikler şu şekilde:

-Warface, Switch için çıkan oyunlar arasında, CryEngine ile geliştirilen ilk oyun olma özelliğine sahip. CryEngine’in özelleştirilmiş bir versiyonunu kullanan oyun, TV modunda 720p çözünürlükte ve sabit 30 fps’te çalışıyor. Elde oynanmak istenirse de en iyi performansı vermek adına, 540p çözünürlükte çalışıyor.

-Warface’in Nintendo Switch versiyonu, PS4 ve Xbox One versiyonlarını geliştiren ekiplerce geliştirildi. Allods Team bünyesinde yer alan MY.GAMES’in bu platformlar için geliştirdiği bir diğer oyun da Skyforge.

-Warface, daha iyi bir oyun deneyimi sunmak adına gyro konrolü ve Nintendo Switch Pro Controller’ı destekliyor.

-Warface’in Multiplayer özelliklerinden ve voice chat özelliğinden yararlanmak için Nintendo Online üyeliğine ihtiyacınız yok.

-Warface’in tüm PvE içeriği, tüm PvP modlar gibi (Team Deathmatch, Free For All, Plant the Bomb, Storm, Blitz), çıkışta erişilebilir durumda olacak. Ayrıca tüm özel operasyonlara da (The HQ, Cold Peak, Earth Shaker) oyunun çıkışında erişilebilecek.

Warface, Nintendo Switch için çıktı

-Warface’in Nintendo Switch versiyonu, aynı zamanda son güncelleme olan Warface: Titan’ı da içeriyor. Bu güncelleme ile beraber oyuna SED (Tank) sınıfı ekleniyor.

Warface tüm platformlarda, toplamda 80 milyon civarında bir kullanıcı sayısına sahip. Popüler olmasına rağmen ortalama bir oyun olarak değerlendirilen Warface’in Steam’deki kullanıcı incelemeleri, “Karışık” olarak gözüküyor. Düşük inceleme notları veren oyuncuların büyük bir çoğunluğu ise Warface’i “pay-to-win” olmakla suçluyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 20:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warface, Nintendo Switch için çıktı
İlginizi Çekebilir