Warface'e Cadılar Bayramına özel mod geldi

Furkan Sakoğlu 30.10.2015 - 12:01
Warface’in Siber Ordu modu ile ölümcül karanlıkta birlik olarak mücadele edin!
Cadılar Bayramı’nda Warface’in karanlık ormanında ilerleyenleri büyük bir süpriz bekliyor. Crytek’in ücretsiz online FPS oyunu Warface’e gelen yeni PvE modu “Siber Ordu”da oyuncular, takım halinde düşmanlara hücum edecek ve hayatta kalmaya çalışacaklar.

Siber Ordu modunda, gecenin karanlığında Warface oyuncuları, en korkutucu görevleriyle yüzleşecekler. Oyuncular, kasvetli ve terkedilmiş askeri tesislerde ilerlerken, esrarengiz bir laboratuvardan dalga dalga gelen düşmanlarlarla yüzleşecekler. Kaçacak hiçbir yerleri olmayan oyuncular, Blackwood’a yeni katılan askerlerin insanlıktan uzak olduklarını keşfedecekler.

Blackwood’un en önemli biyolojik laboratuvarında “Süper Askerler” üzerinde çalışılırken, bir kaza sonucu tüm denekler serbest kalır ve bölge Sayborglar tarafından kontrol edilir. Warface takımının görevi karanlık orman boyunca zırhlı araca eskort etmek ve laboratuvarın derinliklerine ulaşarak orayı yok etmektir. Bunun için ise, üstün güçlere sahip Sayborgları aşmak ve jenaratöre ulaşıp bu deneyi sonlandırmak gerekiyor.

Siber Ordu oyun modunun yanı sıra, Cadılar Bayramı’na özel çeşitli silahlar ve mühimmatlar kısa bir süre için oyuncuların deneyimine sunulacak.Warface’e gelen yeni “Siber Ordu” modunda oyuncular, kendi korkularıyla yüzleşerek, Blackwood’un karanlık sırlarını ortaya çıkaracaklar.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2015 18:43
Aslında ücretsiz olmayan pay2win oyun. Yinede bazı ayrıntılara dikkat etseler güzel olabilecek bir oyunmuş örnek olarak vuruş hissi hiç yok diyebiliriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2015 13:40
diğer ücretsiz pfs oyunlarla kıyaslandığında oldukca başarılı bir oyun siber ordu moduda eğlenceli olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2015 12:05
Kim bu cadılar? Niye bayram yapıyorlar?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warface'e Cadılar Bayramına özel mod geldi
İlginizi Çekebilir