Warface'in heyecanı GameX'de katlanacak

Hakan Bozdemir 3.09.2013 - 15:22
Özel sunumlar ve sürprizler
Crytek, 5-8 Eylül tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek GameX fuarında, ücretsiz online FPS oyunu Warface’in çıkışı öncesi heyecanını, farklı noktalarda oyuncularla paylaşacak. Ayrıca, henüz çıkışını gerçekleştirmemesine rağmen Warface oyununa yoğun ilgi gösteren Türkiye’deki oyunculara, Crytek’in GameX fuarında bir de sürprizi olacak.

Oyuncular, ilk olarak Rusya'da yayınlanan ve sunucu başına ulaştığı oyuncu sayısı ile Guinness Dünya Rekoru kıran Warface’in Kapalı Beta’sına başvurmak için PaybyMe standını ziyaret edebilirler. Aynı zamanda, ücretsiz olan oyunda çeşitli avantajlardan faydalanmak isteyen oyuncular, Playstore standında Warface’in Kredi paketlerinin ön siparişini verebilirler.

Warface'in heyecanı GameX'de katlanacak
Playstore üzerinden, oyuncular, ayda 1 TL’lik pakette 480 yerine 600 Warface Kredisi, ayda 2 TL'lik pakette 960 yerine 1440 Warface Kredisi ve ayda 5 TL'lik pakette ise 2400 yerine 3900 Warface Kredisi’ne sahip olarak ön sipariş döneminin avantajından faydalanabilirler.

Warface kısa bir süre sonra Avrupa ve Amerika ile aynı anda Türkiye'de de, Türkçe olarak oyuncuların beğenisine sunulacak.

Warface'in heyecanı GameX'de katlanacak
Warface Hakkında

Crytek’in ücretsiz online FPS oyunu “Warface”, dört farklı karakter sınıfı ile merak uyandıran ve takım bazlı PvE ile rekabetçi PvP oyun modları ile yüksek kalite savaş aksiyonunu ücretsiz sağlıyor.

Sürekli güncellenen “Warface” her gün farklı ve bir o kadar da zorlu bir deneyim sunuyor. İster hızlı, ister uzun soluklu oyun tercih edin, takım bazlı yetenekler ve kapsamlı kişiselleştirme seçenekleri “Warface”i eğlenceli bir deneyime dönüştürüyor.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 17:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warface'in heyecanı GameX'de katlanacak
İlginizi Çekebilir