Wargame: Red Dragon, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 4.03.2021 - 18:51
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da, gerçek zamanlı strateji oyunu Wargame: Red Dragon ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu. Eugen Systems tarafından geliştirilen ve yayınlanan çok oyunculu gerçek zamanlı strateji simülasyon oyunu Wargame: Red Dragon, 4-11 Mart tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak. 11 Mart Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Wargame: Red Dragon, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Ayrıca önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu. Mars'ta bir koloni kurup bu süreçte hayatta kalmayı içeren bir bilim kurgu şehir kurma oyunu Surviving Mars, 11-18 Mart tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak.

Wargame: Red Dragon

Wargame serisi, eskisinden daha geniş, zengin ve muhteşem bir şekilde göreve dönüyor. Wargame: Red Dragon'da Batı kuvvetleri ile Komünist blok arasında geçen büyük ölçekli mücadeleye katılacaksınız. 1991 yılında geçen oyunda ki blok, yeni bir savaş cephesi olan Asya'da diğer ülkelerin de katıldığı bir çarpışmaya giriyor. Katılan 17 ülkenin tamamının askerî kaynaklarını yönetecek ve kaynağına sadık bir şekilde özenle üretilen muhteşem 1.450 birim arasından seçim yaparak savaş kuvvetini oluşturacaksınız. Ayrıca tankları, uçakları, helikopterleri, yeni savaş gemilerini ve amfibi birimleri, eşsiz taktiksel derinlik içeren yoğun savaşlarda yöneteceksiniz. Eugen Systems geliştirme stüdyosu tarafından yönetilen ve büyüleyici ayrıntılarla tasarlanan bir mücadelede çok çeşitli, ultra gerçekçi savaş alanlarının ustası olacak, yeni deniz bölgelerinde üstünlük kuracak ve tarihi baştan yazacaksınız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 17:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wargame: Red Dragon, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir