Wargaming 2015 finalleri için geri sayım başladı

Merlinin Kazanı 26.03.2015 - 16:23
Wargaming, e-spor organizasyonuna dair detayları paylaştı
Wargaming, 2015 Büyük Finalleri ile ilgili yepyeni detayları paylaştı. Bu özel organizasyon, Wargaming’in dünya çapında başarı kazanmış oyunu World of Tanks’in profesyonel oyuncuları için Wargaming.net E-Spor (elektronik spor) Ligi kapsamında düzenlenmekte.
 
25-26 Nisan tarihlerinde Varşova’daki EXPO XXI’de gerçekleşecek Büyük Finallerde, 12 elit World of Tanks takımı, 300.000$ değerindeki toplam ödülden pay alabilmek için kapışacaklar.

Wargaming 2015 finalleri için geri sayım başladı
 
Yaklaşan Büyük Finaller, iyileştirilmiş yepyeni turnuva formatı “Saldır/Savun” temel alınarak gerçekleşecek. Yeni kurgu ve kurallar, çarpışmaların daha kıran kırana ve akıcı geçmesi için profesyonel oyuncular yardımıyla geliştirildi. Beraberlik şansının olmadığı bu oyunlarda zafere ulaşabilmek için oyuncuların inisiyatif kullanarak tüm hünerlerini sergilemeleri gerekiyor.
 
Wargaming 2015 Büyük Finallerinin sponsorluğunu yapacak olan firmalar ise, teknolojide dünya lideri Intel, oyuncu aksesuarları denince akla gelen ilk isim olan Razer ve Avrupa genelinde kullanıcılarına güvenli ve kolay online ödeme hizmeti sunan Paysafecard olarak açıklandı.

Wargaming 2015 finalleri için geri sayım başladı
 
Turnuva heyecanını birebir yaşama fırsatının yanı sıra ziyaretçileri Büyük Finallerde birçok farklı aktivite bekliyor. Red Bull standında World of Tanks Blitz'ın oyun içi yarışmalarına katılabilir ya da MGT-20 mobil oyun kamyonunda takım yarışmalarında yer alabilirsiniz. Ziyaretçiler organizasyon alanındaki katılım formlarını doldurabilir ve 14 oyuncuya kadar destekleyen farklı oyun istasyonlarında kapışabilirler. Paysafecard da düzenledikleri bilgi yarışmalarıyla ziyaretçilerin World of Tanks bilgisini ölçüyor olacak.
 
Sözü geçen aktiviteleri turnuva maçları aralarında sponsorlara ait alanlarda deneyimlemek mümkün. Katılımcılar ayrıca organizasyon boyunca iki gerçek tankı (T-34/85 ve M4AI Sherman) görme şansı da elde edecek. Varşova'daki Polish Military Museum'un katkılarıyla alana getirilen ve Wargaming tarafından yenilenen bu efsaneleşmiş tankların tarihçesi ziyaretçilerle paylaşılıyor olacak.

Wargaming 2015 finalleri için geri sayım başladı
 
Wargaming 2015 Büyük Finalleri’ne giriş ücretsiz. Aktif katılımcıları ise çeşitli ödüller ve çok özel hediyeler bekliyor. Finalistlerin listesi 2 Nisan’da Orta Avrupa Saati ile 19.00’daki kura seremonisinde açıklanacak. Seremoniyi WGLEU’nun resmi Twitch kanalından İngilizce olarak canlı izlemek mümkün.
 
-Basın Bülteni
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wargaming 2015 finalleri için geri sayım başladı
İlginizi Çekebilir