Wargaming 2016–2017 sezonu gold turnuvası başlıyor

Ersin Kılıç 8.08.2016 - 10:21
Yenilenmiş takvim, etkinlikler ve çok daha fazlası
Wargaming.net Ligi, WGL Gold 2016-2017 etkinliği için hazırlıkları tamamladı. Bu yıl WGL Gold turnuvasının birinci sezonu 12 takımla başlasa da ikinci sezon 8 takımla devam edecek.  Alınan bu kararın turnuvanın genel yapısını iyileştirmeye yönelik olduğu ve takımlara profesyonel ligde yerlerini sağlamlaştırmaları için yeterli kaynakların sağlanmasına yardım edeceği belirtiliyor.

“Turnuvanın Gold ayağını 8 takıma indirgeyerek tüm takımların potansiyelini maksimum seviyeye taşımayı hedefliyoruz”, diyen Wargaming e-spor direktörü Mohammad Fadl sözlerini, “Profesyonel bir e-spor takımı kurmak ciddi bir gayret ve ekspertiz gerektiriyor. Biz Wargaming olarak turnuvaya katılan her takıma baştan sona kadar destek olmak konusunda çok hassasız. Bizler onlar için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz ki onlar da en iyi yaptıkları şey olan oyunculuk dışında başka şeylerle uğraşmak zorunda kalmasınlar,“ şeklinde tamamladı.

Wargaming 2016–2017 sezonu gold turnuvası başlıyor
WGL Gold turnuvası progamer ve e-spor fanlarına daha sağlam içerik sunabilmek için takvimini ve off-season sürecini değiştirdi. Birinci sezon Ağustos Ekim arası oynanırken, merakla beklenen kıtalararası kapışmalar Kasım-Aralık arası gerçekleşecek. Nihayet ikinci sezon Ocak-Mayıs arası düzenleniyor olacak.

İki global Rumble turnuvası, dünyanın dört bir yanından profesyonel takımları karşı karşıya getirerek farklı taktikler ve oynanışlar görmelerine yardımcı olacak.

Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wargaming 2016–2017 sezonu gold turnuvası başlıyor
İlginizi Çekebilir