Wargaming Gözünü gamescom 2015'e Çevirdi

Furkan Sakoğlu 23.07.2015 - 17:47
Bu senenin yıldızı World of Warships olacak
Wargaming, 5-9 Ağustos arasında Almanya’nın Köln şehrindeki Koelnmesse fuar alanında düzenlenecek olan, dünyanın en büyük oyun fuarı gamescom’a katılacağını açıkladı. Gamescom ziyaretçileri şirketin Hall 8 A030’ta yer alacak standında Wargaming evreninin tadını doyasıya çıkarma şansını yakalayacak.

Wargaming, Alienware marka son model 60 bilgisayarın, Razer ve Logitech marka oyuncu donanımlarının yer alacağı 720 m2 alana kurulu devasa standında ziyaretçilere World of Tanks ve World of Warships PC sürümlerini deneme imkânını sunacak. Fuarda Açık Beta sürümüyle yer alacak World of Warships, tehlikeli denizlere açılacak kadar cesur oyunculara heyecanlı deniz savaşları vaadediyor.

Standın konsollara ayrılan bölümündeyse ziyaretçiler World of Tanks’in hem Xbox 360 hem de Xbox One sürümlerini oynayıp, devrimsel bir yenilik olan çapraz platform özelliğini ilk elden deneyebilecekler. Ayrıca standın mobil platformlara ayrılan bölümünde şu an için Beta aşamasında olan kart oyunu World of Tanks Generals’ın iOS sürümü de ilk kez görücüye çıkıyor. Son olarak oyuncular stantta yedişer kişilik iki takım oluşturup heyecan dolu World of Tanks Blitz maçları da yapabilecekler.

Her zamanki gibi Wargaming, ziyaretçilere oyunlardan fazlasını sunuyor olacak. Standın ziyaretçileri artık Wargaming ile özdeşleşen pek çok canlı etkinliğe katılabilecek. Bu etkinlikler arasında oyun geliştiricilerinin katılımıyla yapılacak Soru-Cevap bölümü, dans gösterileri, ışık dansçıları, lazer gösterisi ve davul şovları yer alıyor. Ayrıca Wargaming’e ek olarak GIGABYTE, Logitech ve HyperX gibi fuar partnerleri tarafından sunulacak harika ödüllerin katılımcıları beklediği yarışmalar da ziyaretçilere eğlence ve heyecan dolu anlar yaşatacak.
-Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2015 19:34
istemezük
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2015 18:44
Master Orion ile ilgili haber yok mu wargaming'den?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wargaming Gözünü gamescom 2015'e Çevirdi
İlginizi Çekebilir