Wargaming.net Ligi büyük finalleri başlıyor

Ceyda Doğan 4.04.2014 - 10:34
Canlı yayında hediyeler izleyenleri bekliyor
Wargaming, Polonya’nın Varşova Kenti’nde yer alan Multikino Zlote Tarasy etkinlik alanında gerçekleşecek ve 4 Nisan günü Türkiye saatiyle 13:00’da görkemli bir açılış seremonisi ile başlayacak olan Wargaming.net Ligi Büyük Finalleri’ni duyurdu.

Söz konusu eSpor olduğunda, bu sektöre giren birçok firma ve buna bağlı olarak oyun var. League of Legends, DotA, NFS, FIFA, StarCraft ve daha fazlası...

World of Tanks de bir süredir eSpor tarafındaki taktiklerini geliştirmeye devam ediyor. Her bölgede en yüksek puan alan takımlar eleme serisine direkt katılırken, diğer 6 takım, 2 joker takım ile beraber eleme serisine katılma şansı yakalamak için mücadele edecekler. Kura çekimi sonucu takımlar Grup A (Synergy, Team WUSA, SIMP, Lemming Train) ve Grup B (NOA, U Are Dead, The RED Rush: Unity, Energy Pacemaker) olmak üzere ikiye ayrıldılar. Büyük Finaller esnasında izleyicilere sahneden eşantiyonlar, World of Tanks davetleri, bonus kodlar ve içinde birçok hediyeyi barındıran eşya çantaları gibi çeşitli ödüller dağıtılacak. Canlı yayın izleyicileri de yayın akışı esnasında davet ve bonus kodları kazanabilecekler.

Wargaming.net Ligi büyük finalleri başlıyor
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wargaming.net Ligi büyük finalleri başlıyor
İlginizi Çekebilir