Warhammer 40,000: Rogue Trader çıkış tarihi

Tunay Şahin 13.09.2023 - 17:10
Warhammer 40,000 evreninin ilk klasik RPG oyunu Warhammer 40,000: Rogue Trader, 7 Aralık'ta PS5, Xbox Series ve PC İçin Raflarda.

Warhammer 40,000: Owlcat Games geliştirici ekibi, Rogue Trader'ın 7 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, Steam ve GOG üzerinden PC ve Mac için yayımlanacağını müjdeliyor. PlayStation 5, Xbox Series ve Mac için yapılan sürümler ise yeni olarak onaylandı.

Konsollar için Warhammer 40,000: Rogue Trader çıkış tarihi ve detayları

Owlcat Games'den oyunla ilgili kapsamlı bilgiler:

Konusu

Games Workshop ile sıkı bir işbirliği içerisinde geliştirilen Warhammer 40,000: Rogue Trader, tanınmış Pathfinder oyunu: Wrath of the Righteous'ın geliştirici ekibi Owlcat Games tarafından, hikaye yoğunluğuna sahip klasik bir RPG olarak hazırlandı.

Ana Özellikleri

Koronus Expanse'ın Gizemlerini Çözün - Kişisel, devasa uzay geminizle, zorlu ve tehlikelerle dolu Koronus Expanse adlı az haritalandırılmış uzay bölgesindeki farklı sistemler arasında maceralı bir yolculuğa çıkın. İmparatorluk için sıradan bir bölge gibi görünse de, bu alan tehlikeli varlıklarla dolu ve büyük kârlar vaat ediyor.

Kararlarınızın Ağırlığı Var - Görevlerinizde tebaanıza nasıl davranacağınıza, Tanrı-İmparator'a olan sadakatinize ya da İnsanoğlunun düşmanlarına ne derecede yakınlaşacağınıza kadar her seçiminiz, oyunun dünyasını ve bu dünyada yaşayan karakterleri derinden etkiliyor.

Ekibinizi Kurun - Rogue Traderlar yalnız başlarına hareket etmezler. Seçkin kahramanlardan, sapkın psişiklere ve potansiyel düşman xeno varlıklara kadar geniş bir ekibinizi oluşturun. Bu karakterler, size yolculuğunuzda rehberlik edebilir, savaşlarda destek olabilir ve güçlenmeniz için yardımcı olabilir.

Stratejik Olun - 3D izometrik sıra tabanlı taktiksel savaşlarda düşmanlarınızı alt edin. Siper alın, çevreyi kullanın ve stratejik konumlanmayla düşmanlarınızı yenilgiye uğratın. Taktiklerin yetersiz kaldığı durumlarda, ekip arkadaşlarınızın yeteneklerini devreye sokarak oyunun seyrini değiştirin. Rogue Trader'ın klasik kurallarının bu oyun adaptasyonu, keşfedilecek birçok olasılık sunuyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 04:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2023 22:05
warhammer 40k hayranı olarak çok heycanla beklediğim bi oyundu turn-base rpg baldurs gate 3 yüzünden o kadar üst seviyeye çikardi ki çitayı açıkcası yanında biraz vasat kalcak gibime geliyo inşallah güzel oyundur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warhammer 40,000: Rogue Trader çıkış tarihi
İlginizi Çekebilir