1/2

Warhammer 40K: Kill Team

Uğur Nayır 18.07.2011 - 16:25
Space Marine’den önce antrenman yapmak ister misiniz?
Platformlar PlayStation 3, XBox 360
Warhammer 40K: Kill Team
  • Yapımcı - Yayıncı THQ Nordic - THQ Nordic
  • Çoklu Oyuncu: Var
  • Oyun Türü: Aksiyon
Merlin Puanı 73
14 Kişi Oyladı
Okur Ortalaması%71
Artılar Bolca aksiyon yaşanıyor, Power-up’lar ile birlikte geliştirmeler oynanışa çeşitlilik katıyor, Space Marine’den önce Warhammer 40K evrenine strateji olarak değil aksiyon tarafından direkt dahil oluyoruz.
Eksiler Kooperatif oynanışın online olmaması en büyük eksisi, bazı zamanlar takım arkadaşınızı korumaya çalışırken aksiyon bölünüyor, kendini tekrar etmeye başlıyor ve oldukça kısa süre içinde de bitiyor.
Relic tarafından yapılmakta olan Warhammer 40K: Space Marine bize Warhammer dünyasında harika bir aksiyon sunacak gibi duruyor. Şu zamana kadar proje genel olarak iyi gözüküyor. Umarım hayal kırıklığı yaratmaz, çünkü uzun zamandır böylesine bir yapım bekleniyordu. Açıkçası bu sene en çok oynamak istediğim oyunlarından biri. Relic işini bilir. Space Marine’den önce ise, PSN ve Xbox Live üstünden Warhammer 40,000: Kill Team adında Arcade bir oyun yayınlandı. Ufak boyutuna rağmen sıkı aksiyon sunan yapım, Space Marine öncesi bizleri ortama ısındırıyor.

Space Marine operasyonu!

Elit bir Space Marine takımı olarak kocaman Ork Kroozer’na yollanıyoruz ve bundan sonrasında aksiyon başlıyor. Campaign ve Survival adında iki başlık var. Survival, adından da belli olduğu üzere hayatta kalma üstüne odaklanmış. Campaign ise, klasik senaryo modu. Yapıma başladığımızda dört farklı Marine tipi karşımıza çıkıyor. Bunlar; uzaktan güçlü hasar veren silahları olan Sternguard Veteran ile Techmarine, diğerleri ise daha çok yakından dövüşmeyi seven Vanguard Veteran ve Librarian. Karar size kalmış, kafanıza uyan hangisiyse aralarından istediğinizi seçebilirsiniz. Benim tercihim Sternguard Veteran’dan yana olmuştu.

Warhammer 40K: Kill Team
Yapımın oynanışı son derece basit. Her şey önünüze gelen düşmanları öldürmekten ve amacınızı gerçekleştirmekten ibaret. Bunu yaparken akın akın rakipler üstünüze geliyor. Normal olanlardan tutun da, biraz daha elit olanlara kadar. İlerledikçe düşmanlar eskisine göre biraz daha zorlu oluyor. Burada da geliştirmeler devreye giriyor. Yol üstünde “Upgrade Beacon” adındaki aletleri göreceksiniz. Burada geliştirmeleri yapmanız mümkün oluyor. Silahınızı daha da güçlendirebilir veya kilitli olan silahları açıp, kullanabilirsiniz.