Warhammer 40K MOBA oyunu Dark Nexus Arena erken erişimde

İsmet Ergül 10.12.2015 - 00:41
İmparatör için!
Warhammer 40K’nın dünyasının ne kadar vahşet ve aksiyon dolu olduğunu serinin hayranları bilir. Galaksideki neredeyse her gezegende bir savaş vardır. Bu savaşlarda insanlar, orklar, eldarlar, nekronlar tüm güçleriyle savaşırken, daha adı geçmeyen bir çok ırkta bu savaşın tam ortasındadır. Böyle kaotik bir evrene sahip olan Warhammer 40k’nın oyunculara sunduğu oyunlar ve potansiyeli tartışılamaz.

Dark Nexus Arena’nın geliştiricisi olan Whitebox Interactive bugün MOBA topluluğuna ilk adımını attı. Warhammer’ın 40K evrenini popüler oyun türü olan MOBA’yla oyunculara sunan Whitebox Interactive, Dark Nexus Arena’yı halen geliştiriyor. Steam üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiz Dark Nexus Arena şu anlık erken erişimde.

Space Marine, Eldar, Ork, Tau, Chaos ve Nekron’ların bizi beklediği Dark Nexus Arena bizlere şu anlık 10 adet oynanabilir karakter sunuluyor. Bu karakterlerin yetenekleri birbirinden farklı iken, sahip oldukları sağlık, kuvvet gibi özellikler de çeşitlilik gösteriyor.

Ruh Avcısı (Soul Hunter ) modu, oyuncuların rakipleri öldürüp onların ruhlarını haritanın ortasındaki Dark Arena’ya sunmalarını gerektiriyor. Eğer oyuncular ardı ardına rakiplerini öldürürse kazandıkları ruhlar da giderek artacaktır.

Eğer Warhammer 40K Dark Nexus Arena’yı oynamak istiyorsanız buraya tıklamanız yeterlidir. Anlaşılan bu arenada daha çok kan dökülecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warhammer 40K MOBA oyunu Dark Nexus Arena erken erişimde
İlginizi Çekebilir