Warhammer Age of Sigmar Storm Ground çıkış tarihi belli oldu

Burak Bahar 7.04.2021 - 13:59
Gasket Games tarafından geliştirilen Warhammer Age of Sigmar Storm Ground çıkış tarihi yayınlanan yeni fragman eşliğinde duyuruldu.

Gasket Games'in geliştirdiği, Focus Home Interactive'in yayıncılığını üstlendiği sıra tabanlı strateji oyunu olan, Warhammer Fantasy serisi altında yer alan Warhammer Age of Sigmar Storm Ground çıkış tarihi belli oldu. Yayıncı Focus Home Interactive bu haberi yayınladığı yeni fragman ile duyurdu. Fragmanı hemen alt taraftan seyredebilirsiniz.

Warhammer Age of Sigmar Storm Ground çıkış tarihi

Warhammer Age of Sigmar Storm Ground Age of Sigmar’ın karanlık fantezi evreninin ilk strateji video oyunu uyarlaması. Hızlı tempolu savaşlarla dolu bu dinamik sıra tabanlı oyunda son derece özelleştirilebilir gücünüze liderlik edebilecek Stormcasts, Nighthaunt ve Maggotkin'den ordularından birini kullanabileceksiniz. Yeni birimlerin, ekipmanların ve becerilerin kilidini açarak ilerleyeceksiniz. Kazandığınız her oyun yeni birim türlerinin, güçlü ekipmanların ve yükselmenize yardımcı olacak becerilerin kilidini açmanıza yardımcı olacak. Çok değerli içerikleri bulabilmeniz için olasılıklar az olsa da ordunuzu kurabilir ve destansı çevrim içi düellolarda diğer oyunculara karşı meydan okuyabilirsiniz.

Warhammer Age of Sigmar Storm Ground çıkış tarihi belli oldu

Oyunun özellikleri

Games Workshop tarafından üretilen Age of Sigmar'ın ilk strateji video oyunu uyarlaması

  • Hızlı tempolu taktik savaşlar
  • Yükseltilebilir düzinelerce birim, ekipman ve beceri
  • Tek veya çevrim içi oynama imkanı

özelliklerini içerecek.

Warhammer Age of Sigmar Storm Ground çıkış tarihi belli oldu

27 Mayıs 2021'de piyasaya sürülmesi planlanan Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground oyununun sistem gereksinimleri duyurulmasa da bağlantıdaki Steam mağaza sayfası aktif durumda. Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows platformlarda yayınlanacak. PC oyuncuları, oyun ile ilgili en son gelişmelerden haberdar olmak ve çıktığında satın almak için bağlantıdaki Steam mağaza sayfası üzerinden istek listene ekleyebilir. Dilerlerse ön sipariş yapabilme imkanları da var:

Warhammer Age of Sigma Storm Ground 27 Mayıs'ta PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC'ye geliyor. Özel bir indirim elde etmek ve Spoils of War Weapon Pack'ini almak için bugün PC, PlayStation 4 ve Xbox One için ön sipariş verebilir ve oyunun üç ordusunun her biri için özel bir silah (The Everspoil, Shatterer's Second ve Harvester of Grief) kazanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için oyunun resmi internet sitesini bağlantı üzerinden ziyaret edebilir ve Warhammer Age of Sigma Storm Ground hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2021 03:09
oyun hem paralı hem gacha mekaniği var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2021 15:15
Sıra tabanlı oyun nedir ya çöp
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2021 16:31
Sıra tabanlı oyunları sevmeme rağmen,artık piysada o kadar çok varlar ki yeni birşeyler denenmediği sürece,benimde çok dikkatimi çekmiyorlar.
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2021 04:02
Dedi oyun deyince aklına CS LOL gelen insan
Kalan Karakter: 300 Gönder
allalla
allalla 8.04.2021 12:24
Animasyon kalitesi, yeni nesil sıra tabanlı sistem kullanan bir oyun için oldukça kötü. 15 TL civarına düşünce bakacağım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warhammer Age of Sigmar Storm Ground çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir