Warhammer Vermintide II bu hafta sonu ücretsiz

Alparslan Gürlek 23.04.2021 - 12:53
FatShark tarafından geliştirilen ve işbirliğine dayalı oynanışıyla öne çıkan Warhammer Vermintide II bu hafta sonu Steam'de oynaması ücretsiz oldu.

Fatshark tarafından geliştirilen ve Warhammer evreninin bir bölümünü ele alan Warhammer Vermintide II, bu hafta sonu Steam üzerinde oynaması ücretsiz oldu. İşbirliğine dayalı oynanışıyla ve oldukça tatmin edici yakın dövüş sistemiyle RPG elementlerini bir araya getiren yapım, Pazar gününe kadar Steam üzerinden ücretsiz şekilde indirilip oynanabilir. Bu "ücretsiz hafta sonu" etkinliği, oyun için yayınlanan yeni ücretsiz genişleme olan "Chaos Wastes" güncellemesini kutlamak için başlatıldı.

Warhammer Vermintide II Pazar gününe kadar ücretsiz

Dört kişiye kadar arkadaşlarınızla farklı sınıflardan karakterleri alarak belirli bölümlerde çeşitli mücadelelerle karşı karşıya kalacağınız bu yapım, Fatshark'ın geliştirdiği oldukça iyi bir oyun. İlk oyun Warhammer End Times Vermintide'ın gördüğü ilgi ve oyunculardan gelen geri bildirimler neticesinde RPG elementlerine yoğunlaşarak geliştirdikleri ve 2018'de piyasaya sürülen oyunu hala oynamadıysanız, bir şans verin diyebiliriz. Toplamda beş farklı sınıf bulunan oyunda amacınız görevlere ilerlerken yolda karşılaşacağınız -büyük ölçüde zorluk seviyesine bağlı olarak- rastgele gönderilen boss düşmanlarla savaşarak sürüleri yok etmek olacak.

Warhammer Vermintide II bu hafta sonu ücretsiz

Yeniden oynanabilirliğin oldukça yüksek olduğu ve kendisini daha zorlu mücadelelerde bulmak isteyen oyunculara kapılarını sonuna kadar aralayan Warhammer Vermintide II, Steam üzerinde bu hafta sonu boyunca ücretsiz şekilde indirilip oynanabilecek. Aynı zamanda tam sürümü an itibariyle %75 indirim ile 12,25 TL fiyatıyla satılıyor ve bu indirim de 4 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak. Karakterlerinizi geliştirip, kendi oyun tarzınıza göre yetenek dağılımlarını ve dallanan yetenek ağacını ilerletebildiğiniz bu oyunda sizi oldukça güzel manzaraların beklediğini de belirtmeliyim. Eğer denemek isterseniz oyunun Steam mağaza sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda Fatshark, yine Warhammer evreninden bir yapım olan Warhammer 40K: Darktide oyunu üzerinde çalışıyor. Yeni nesil için geçtiğimiz yılın sonlarına doğru duyulan yapım yine eşli oyun üzerine kurulu bir FPS oyunu olacak. Fatshark'ın Vermintide oyunlarından deneyimli olduğu bu alanda iyi işler çıkaracağından şüphe yok. Eğer yeni oyunu merak ediyorsanız buraya tıklayarak Steam mağaza sayfasına gidebilir ve ayrıntıları öğrenebilirsiniz. Sizler de Warhammer Vermintide II hakkındaki görüşlerinizi ve eğer oynadıysanız deneyimlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz. İyi oyunlar!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 22:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warhammer Vermintide II bu hafta sonu ücretsiz
İlginizi Çekebilir