Warhammer: Vermintide II yeni oynanabilir karakter sınıfı eklendi

Alparslan Gürlek 23.06.2020 - 17:39
Fatshark tarafından geliştirilen Warhammer: Vermintide II yeni sezonda birçok yeni içerikle karşımıza çıkıyor. Grail Knight isimli yeni karakter sınıfı oyuna ekleniyor.

Skaven ve Kaos Savaşçıları doğramak üzerine kurulu Fatshark'ın Warhammer: Vermintide 2 oyunu yeni sezona bomba gibi başlıyor. Grail Knight isimli yeni karakter ve birçok farklı özellik ile gelen güncellemeyi gelin birlikte inceleyelim.

Warhammer: Vermintide II yeni bir karakter sınıfına ve farklı hava olaylarına ev sahipliği yapacak

Warhammer: Vermintide II'nin son güncellemesi üçüncü sezonun başlat düğmesine basacak. Aynı zamanda güncelleme oyuna yeni kozmetikler, oynanabilir yeni bir karakter sınıfı ve açık hava haritalarına farklı hava varyasyonları ekledi.

Warhammer: Vermintide 2 oyununda 5 farklı karakter ve her karakterin 3 farklı sınıfı bulunuyordu. Bunlar karakterle oynayıp seviye atladıkça açılan, her biri kendine özgü yetenekleri olan sınıflar. Örnek vermek gerekirse, cüce için "Ironbreaker" sınıfı tamamen tank deneyimi vaat ederken "Ranger Veteran" sınıfı hasar odaklı bir oyun deneyimini kapsıyor. İşte oyuna gelen 3. sezon güncellemesi ile oyundaki hasar ve destek özelliklerine sahip Markus Kruber karakteri için yeni bir sınıf açılıyor. Grail Knight ismi verilen bu sınıf, Markus'u tamamen hasar odaklı fakat savunmayı da unutmayan bir yakın dövüş karakterine dönüştürüyor. Birini uzaktan öldürmek için fazla asil olan Bretonyalı savaşçımız Grail Knight'ın tüm yetenekleri yakın dövüş üzerine kurulu.

Warhammer: Vermintide II yeni oynanabilir karakter sınıfı eklendi

Yakın dövüş için "Bretonyalı Uzun Kılıcı" ve "Bretonya Kılıcı" olmak üzere iki farklı silah bulunduran sınıf için oyun içinde tamamlayabileceğiniz görevler de mevcut. "Lady of the Lake" -ismi size ne kadar Witcher evrenini çağrıştırsa da- için yapacağınız bu görevler oyun esnasında size ve takım arkadaşlarınıza farklı güçlendirmeler sağlayacak. Yapılan her görev, farklı bir güçlendirme getirecek.

Grail Knight'ı oynamak için oyun içinde oynayarak kazanabileceğiniz "Shilling" adlı para biriminden 100 kadarına ihtiyacınız olacak. Bunu beklemek istemiyorsanız Steam üzerinden satın alınabilir. Kendisi için Steam üzerinde paket olarak satılan içerikleri aldığınızda kozmetiklere ve Grail Knight'a da hızlıca sahip olabilirsiniz.

Yeni sınıfın yanında oyunda açık hava haritalarında değişkenlik gösterebilen hava olayları eklendi. Karlı, sisli, yağmurlu havaların avantajlarını oyun içerisinde kullanabileceksiniz. Warhammer: Vermintide 2 için güncelleme hali hazırda yayınlanmış durumda. Harita ve karakterler üzerinde yapılan değişiklik ve düzenlemeler için buraya tıklayarak yama notlarının tamamını okuyabilirsiniz.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warhammer: Vermintide II yeni oynanabilir karakter sınıfı eklendi
İlginizi Çekebilir