1/2

Warlords of Draenor'un olası hikayesi sızdırıldı mı?

Mert Günhan 8.11.2013 - 17:16
Son söylentileri bu makale ile topladık!
Warlords of Draenor duyuruldu duyurulacak, etrafta onlarca dedikodu dolaşıyor, ofiste Özgür ile inanılmaz gaza gelmiş durumdayız. Fakat internete bugün öyle bir dedikodu düştü ki, hepimiz buna nasıl bir anlam yüklememiz gerektiğini şaşırdık.

MMO Champion forumlarında bugün enteresan bir olay oldu. Miffy23 isimli bir kullanıcı, Warlords of Draenor’un hikayesini barındıran bir post atarak herkesi şaşırttı. Şimdi baştan söyleyelim, bunun gerçek olup olmadığını bilmiyoruz, gerçek ise inanılmaz bir WoW ek paketi bizi bekliyor, değilse bile, bütün bunları okuyup konuşmak, WoW seven insanlarla birlikte kafa patlatmak bizi inanılmaz eğlendiriyor.

Warlords of Draenor'un olası hikayesi sızdırıldı mı?
Bir de tabii bunlar gerçek çıkarsa, Blizzcon’da bütün bunları tekrar dinlemek zorunda kalacaksınız ve sürprizi kaçacak, yine de okumaya devam etmek istiyorsanız, uyarmadı demeyin.
Warlords of Draenor, adından anlaşılacağı üzere Draenor’da geçecek bir hikaye, peki ama böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Kaynağını açık etmeyen kullanıcının iddialarına göre, yeni ek paket bolca zaman yolculuğu içerecek.

WoD, maalesef yeni bir ırk veya yeni bir sınıf içermiyor, bunu içermeyişinin en önemli sebebi Worgen, Goblin ve Pandaren modelleri dışında bütün karakter modellerinin güncelleniyor olması. Bunu daha önceden gelen yeni Troll modelleriyle birlikte görmüştük ve biliyorduk fakat oyuna ne zaman ekleneceği konusunda bir fikrimiz yoktu, eh, yeni ek paket bunun eklenmesi için gayet doğru bir zamanlama, en azından bunun gerçekleşeceğine neredeyse eminiz artık.

Oyunda Alleria veya Turalyon ile ilgili ilk etapta bir hikaye olmayacak. Onun yerine hikaye ekseni Garrosh’un zamanda yolculuk etmesine odaklı olacak. Garrosh, hükmü sırasında bir şekilde zamanda yolculuk ederek Draenor’a gidip, orkların iblis kanını içmelerini engelleyecek. Hikayenin bu kısmında Anduin ile ilgili bir takım şeyler de var.

Garrosh, babasını durdurarak diğer ork şeflerinin Gul’dan’ın sözlerini dinlemesini engelleyecek ve orkların lejyon etkisinden çıkmalarını sağlayacak. Bu olayların üzerine, Savaş Şefi sıfatını alarak Horde’un geçmişte olan halini teknolojik olarak geliştirecek.

Warlords of Draenor'un olası hikayesi sızdırıldı mı?
Horde’un bu gelişmiş ve iblis etkisinden uzak hali ise “Iron Horde” olarak bilinecek. Iron Horde, tamamen lejyon etkisinden bağımsız bir şekilde, Draenor’u fethetmeye başlayacak. Warlords of Draenor ise, Garrosh’u takip eden ork şeflerinin adı, bunların içerisinde WoW efsanelerinden tanıdığımız Grommash ve Durotan gibi isimler de var.

Bu zaman yolculuğu nasıl mantıklı bir şekilde açıklanacak henüz bilinmiyor fakat Warlords of Draenor, Timewalker’ların oyuncuları geçmişe göndererek Garrosh’a karşı verecekleri mücadeleyi anlatacak.