Warner Bros. DC filmlerinin başına yeni bir isim getirdi

Hakan Hervenik 5.01.2018 - 17:01
Warner Bros'tan DC'nin geleceği için yeni bir adım.

Warner Bros'un DC sinematik evrenin başındaki isim tekrar değişti. DC başkanı Geoff Johns, DC sinematik evrenindeki görevini bıraktı ve yerine Walter Hamada getirildi. Geoff Johns tabi ki DC başkanı olarak ve bilir kişi olarak işine devam edecek. Hatta, Walter Hamada'nın danışmanlığını da yapacak.

DC sinematik evreninin başına Walter Hamada getirildi

Suicide Squad, Justice League ve Batman V. Superman: Dawn of Justice sonrasında eleştiriler yüzünden kötü günler geçiren DC ve Warner Bros. Aralık ayında Jon Berg ile yollarını ayırmıştı. Warner Bros. DC filmlerinde yaptığı kalite kontrolünü arttırmak ve çizgi romanlara daha sadık filmler yapmak istiyor. CGI ile görsel efektlerini biraz abartması ile eleştirilen DC filmleri gelecekteki filmlerinin kalitesini arttırmak için bazı değişikliklere gidiyor. İlk olarak filmlere seçilen yönetmenlerde değişiklik yapacak olan firma, aynı zamanda biten filmler üzerinde sıkı kalite kontrolleri yapacak. Görünüşe göre Warner Bros, DC sinematik evreninden henüz umudu kesmiş değil ve üzerinde çalışmaya devam ediyor. Umalım da yaklaşan DC filmlerinde bu etkiyi görebiliriz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 6.01.2018 00:04
Marvelin uçuk kaçık havasına aldanıp da umarım Dc evreninin karanlık tonunu renklendirme yoluna gitmezler... Ayrıca Batman vs Superman filminin neyini beğenmediler anlamadım, bence mis gibi akıcı bir filmdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Maxpayne53
Maxpayne53 5.01.2018 22:38
"Suicide Squad, Justice League ve Batman V. Superman: Dawn of Justice sonrasında eleştiriler yüzünden götü günler geçiren DC ve Warner Bros. Aralık ayında Jon Berg ile yollarını ayırmıştı."

Cümlenizdeki hatayı düzeltin lütfen. :)

Dc filmlerine gelirsek. Ben genel itibari ile sevdim filmleri. Kişiliklerin ve karakter görünümlerinin çizgi romana sadık kalması daha güzel olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2018 17:29
seneryoları değiştrirsinler ben yazsam daha iyi yazarım ki yazmalarına gerek yok binlerce hikaye var önlerinde fazla sıçıp sıvamadan düzgünce çekim yapsalar çok rahat izlenir zaten BVS,Suicide S ve justic leag gibi kasıntı hızlı para kazanma işleri yaparsalar yine duvara toslarlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warner Bros. DC filmlerinin başına yeni bir isim getirdi
İlginizi Çekebilir