Warriors Orochi 4, bu sene PC platformu için de geliyor

Hürkan Çalışkan 19.06.2018 - 15:53
Warriors Orochi 4’ün yayın tarihi belirlendi.

Koei Tecmo tarafından geliştirilen ve aynı zamanda yayınlanan Hack and Slash oyunu olan Warriors Orochi serisinin yeni oyunu Warriors Orochi 4'ün, 19 Ekim 2018 tarihinde PS4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarının yanı sıra, bu sene PC platformu için de geleceği açıklandı.

Warriors Orochi 4 oyununda 170’den fazla karakter yer alacak

Warriors Orochi serisinin yeni oyunu olarak piyasada yerini alacak Warriors Orochi 4 için geliştiricinin yaptığı açıklamada, Dynasty Warriors ve Samurai Warriors oyunlarının evrenlerinden de dahil olmak üzere 170’den fazla karakterin Warriors Orochi 4 oyununun içerisinde yer alacağı belirtildi. Aynı zamanda oyun, oyunculara tek başına oynama veya arkadaşlar ile oynama gibi seçenekleri de sunacak.

Koei Tecmo bunun yanı sıra daha önce PlayStation, Xbox ve Nintendo konsollarında görmeye alışık olduğumuz oyunun, bu sene PC platformu için de piyasada yerini alacağını açıkladı. 19 Ekim 2018 tarihinde piyasaya sürüleceği belirtilen yapım için, bir de resmi video yayınlandı. Warriors Orochi 4 için yayınlanan videoyu da aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warriors Orochi 4, bu sene konsollar ve PC platformu için geliyor
İlginizi Çekebilir