Watch Dogs 2, Donald Trump'a bile gönderme yapıyor

Onur Güner 25.10.2016 - 18:34
Sonuçta oyunda tüm sisteme karşıyız!
Ubisoft firmasının ünlü hacker oyunu Watch Dogs'un yenisi Watch Dogs 2'nin çıkmasına az bir süre kalmış iken bolca oynanış videoları izliyoruz. Hatta oyunu oynama şansına yakalanan bazı ünlü isimler ise oyunun içerisinde yer alan bazı detayları bile görmemiz mümkün. En sonuncu detay videosu ise Eurogamer Youtube kanalından geldi. Zira paylaşılan videoda ise Ubisoft firmasının oyun içerisinde birçok yere ve kişiye gönderme yaptığını görebiliyoruz. Ancak en göze çarpanı ise 8 Kasım tarihinde düzenlenecek Amerikan başkanlık seçiminde en büyük adaylarından birisi olan Donald Trump reklam tabelasının olması.Yan görevlerden birisinde Donald Trump'ın Thruss ismiyle seçimler için oy istediği reklam tabelasını boyuyoruz. Tabelada ise Thruss isimli aday, ''Körfez bölgesini hep beraber yeniden eski ihtişamlı günlerine geri döndürelim'' sloganıyla oy istiyor. Oyundaki ana karakterimiz Marcus Holloway ile tabelayı dışkı grafitilerine ve Thruss'un kafasını ise üyesi olduğumuz hacker grubu DedSec'in logosuna boyuyoruz.

Watch Dogs 2, Donald Trump'a bile gönderme yapıyor
Videoda gözüken diğer göndermeler ise bir zamanlar ülkemizde de Kara Şimşek adıyla yayımlanan efsanevi televizyon dizisi Knight Rider'a yapılıyor. Cyber Driver olarak kendisine oyunda yer bulan ünlü dizinin akıllarımızdan çıkmayan o KITT ismindeki aracı da oyundaki yerini almış. Ayrıca bu kadar göndermeyle de yetinmeyen Ubisoft, yine bir televizyon dizisi karakteri olan Devon Miles'e de gönderme olarak Devon Von Devon adında bir karakter eklemiş.

Ayrıca Microsoft'a yapılan göndermeler dışında Ubisoft, ilaç sektörüne de değinmeden edememiş. Firma, ilaç sektöründe ismini skandallara karıştıran Martin Shkreli ile alakalı bile bazı görevler eklemiş. Bakalım şirket daha çok kişiye dokunmuş mu oynayıp göreceğiz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2016 21:01
bayan clintona neden karşı değiller ha ona niye gönderme yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2016 13:55
Seni yaratan o sistem. Senin sisteme karşı geliştirdiğin duruş bile sistemin yarattığı bir şey. Adam ol.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Watch Dogs 2, Donald Trump'a bile gönderme yapıyor
İlginizi Çekebilir