Watch Dogs: Legion çok oyunculu modu ertelendi

Berat Darıcı 27.11.2020 - 17:38
Watch Dogs: Legion çok oyunculu modu 2021 yılına ertelendi. Oyun için pek çok hatayı çözen 2.20 güncellemesi geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen hack yapmayı sevenlerin oyunu Watch Dogs: Legion için kötü haber geldi. Oyunun çok oyunculu modu 2021 yılının başına ertelendi. Kesin bir çıkış tarihi yok.


Watch Dogs: Legion PC, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 ve Stadia için geliştiriliyor. Oyun 29 Ekim 2020 tarihinde çıktı. Ray tracing desteğine sahip olan aksiyon macera oyunu Watch Dogs serisinin üçüncü oyunu olarak seriyi devam ettiriyor.

Optimizasyon sorunları ve çeşitli hatalar ile boğuşan Ubisoft, tek kişilik moddaki sorunları çözmeden çok kişilik modda odaklanmak istemediğini açıkladı. Aynı zamanda tekrar hatalar ile karşılaşmak istemeyen ekip, bu zamanı çok oyunculu modu daha fazla test etmek için kullanacağını söylüyor.

Watch Dogs: Legion için 2.20 güncellemesi yayınlandı

Watch Dogs: Legion için şu anda 2.20 güncellemesi gündemde. Grafik kaynaklı FPS düşüşlerine odaklanan bu güncelleme aynı zamanda bir kaydet butonu da oyuna ekliyor. Sistem donanımını PC üzerinde verimli şekilde kullanamayan oyun için çalışmalar devam ediyor. Güncelleme ile gelen tüm değişikliklere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Watch Dogs: Legion çok oyunculu modu ertelendi

Bolca dronun bulunduğu oyun, Londra'ya farklı bir bakış açısı getirmeyi başarıyor. 45 GB depolama alanına ihtiyaç duyan oyun için eğer Ultra ayarları zorlamak istiyorsanız fazladan 20 GB daha indirmeniz gerekiyor. Oyunun oynamanız için Windows 10 önerilmekte. DLSS ve ray tracing ise desteklenen teknolojiler arasında. Eğer Nvidia ekran kartına sahipseniz DLSS açarak aldığınız FPS değerini grafik kalitesini düşürmeden artırabiliyorsunuz. Elbette bunlar Nvidia'nın vaat ettikleri. Önemli olan sizin uygulamada ne sonuç aldığınız.

Watch Dogs: Legion, Black Mirror bölümleri ile benzerlik gösteren bir yapıya sahip. Oyunda ilginç olan diğer bir kısım ise neredeyse herkesi ekibinize katabiliyor olamanız. Sokakta gördüğünüz rastgele birisi yarın sizle beraber bir yerleri hacklemeye başlayabilir. Elbette siz isterseniz. Açık dünya yapısına sahip bir oyun Legion. Oyun hem DirectX 12 hem de DirectX 11 destekliyor. Eğer oyununuz sıkça çöküyorsa DirectX sürümü değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Birilerinin yüzüne sprey boya sıkarak etkisiz hale getirmek istiyorsanız oyunu indirmeye başlasanız iyi edersiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 05:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Watch Dogs: Legion çok oyunculu modu ertelendi
İlginizi Çekebilir