Watch Dogs Legion hikaye fragmanı yayınlandı

Alparslan Gürlek 7.10.2020 - 10:19
Watch Dogs Legion için bugün Ubisoft tarafından yeni bir hikaye fragmanı yayınlandı. Oyunun başlangıcı ve Londra'nın ikonik bölgeleri gösterilmiş.

Ubisoft'un beklenen oyunu Watch Dogs Legion için yeni bir hikaye fragmanı yayınlandı. Londra'da geçen yeni Watch Dogs oyununun hikayesini temel alan fragman heyecan verici görünüyor.

Watch Dogs Legion hikaye fragmanı ile Londra'nın yerle bir oluşunu izleyin

Zero Day ile Londra'da kaosun ve silahların yükselişini gösteren hikaye fragmanı oyunun hikayesinin başlangıç noktasını ele alıyor. Zero-Day'in yaptığının bedelini ödeyen, suçlu olmayan ekipler ve acımasız yeni Londra fragmanda bütün üryanlığıyla gösteriliyor. Gelin önce birlikte fragmanı izleyelim, iyi seyirler...

Zero Day'in epik girişi ile şehirde bombalar patlamaya başlıyor ve çok da huzulu görünmeyen Londra kaosun göbeği haline geliyor. Patlamalarla ilgisi olmayan cepheler bile radara girmiş, büyük bir savaş ve kontrolsüz öfke şehrin bütün sokaklarını kuşatmış durumda. Watch Dogs Legion hikaye fragmanı ile Londra'nın geldiği son durumu ve şehrin bizim için ne denli tehlikeli olduğunu görebiliyoruz.

Fragmanın sinematik yönünün etkileyici olduğunu söylemeliyim. Alışılagelmiş yönleri bulunsa da diğerlerinden farklı olduğu söylenen Watch Dogs Legion için gelen bu yeni fragmanla hikayenin başlangıç noktasını anlayarak oyun hakkında daha net fikir sahibi olabiliyoruz. Ayrıca oyuna dair detayları merak ediyorsanız ön incelememize de buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Watch Dogs Legion hikaye fragmanı yayınlandı

Videonun açıklamasında da kısaca hikayeden şöyle bahsedilmiş:

"Yakın gelecekte, Londra çöküşle karşı karşıya kalıyor. Zero Day adlı gizemli bir varlığın neden olduğu şehri sarsan yıkıcı terör saldırılarının ardından, her şeyi gören otoriter bir devlet halkı baskı altına aldı, yozlaşmış bir özel askeri şirket sokakları kontrol ediyor ve güçlü bir suç örgütü savunmasızları avlıyor. Londra'nın kaderi size ve bir direniş örgütleyip karşı koyma yeteneğinize bağlı."

An itibariyle ön siparişte olan oyun PC platformu için Uplay ve Epic Games Store'da farklı sürümlerle satılıyor.

- Standart Edition 269,00 TL
- Gold Edition 449,00 TL
- Ultimate Edition 495,00 TL

Watch Dogs: Legion, 29 Ekim 2020'de Xbox One, PS4, Epic Game Store, Uplay ve Stadia'da yayınlanacak. Konsollar çıktığında da Xbox Series X ve PS5 için piyasaya sürülecek. Aynı zamanda Ubisoft'un mağazasından da ön sipariş edebilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.10.2020 12:27
Cyberpunk'a para vereceğinize şu oyunu alın çok daha iyi benÇe üstelik ingilizce ve parasını sonuna kadar hakediyor.
MK Okuru
MK Okuru 7.10.2020 19:51
Bu oyunda gtadaki gibi, istediğimiz zaman gezebilecek miyiz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.10.2020 12:28
Oyun budur işte hem bugisoft pardon yani ubisoft yapıyor, hem ingilizce hem açık dünya. Üff uçucaz dronelara binicez puv puv ateş edip heçklicez. Cyberpunk 2077 gibi çöp ve türkçe oyun yerine böyle ingiliçcemizi geliştiren oyunları onnamalıyız. Benim düşüncem buuu!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Watch Dogs Legion hikaye fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir