Watch Dogs Legion, Xbox One X'leri "Pişiriyor"

Kerem Koldakoç 28.10.2020 - 19:10
Bazı Xbox One X kullanıcıları, Watch Dogs Legion oyununun konsollarını aşırı derecede ısıttığını ve konsolu kapattığından şikayetçi oldular.

Bildiğimiz gibi bu haftanın hit oyunu Watch Dogs: Legion oldu. Oyun çıkar çıkmaz büyük bir ilgi ile karşılandı ve inceleme yazıları ardarda gelmeye başladı.

Genel olarak oyun hakkındaki yorumlar iyi olsa bile, Xbox One X kullanıcıları için aynı şeyi söylemek biraz zor. Bazı Xbox One X kullanıcıları, oyunun konsollarını aşırı derecede ısıttığından ve konsolu kapattığından şikayetçi oldular. Ubisoft yaptığı açıklama ile bu durumdan haberdar olduklarını ve 30 Ekim'de bu sorunu çözecek bir yama yayınlacaklarını belirtti.

Watch Dogs Legion Performans Sorunu

Sorun genellikle oyunun birinci görevinin erken anlarında meydana çıkıyor, konsol aşırı ısınmaya başlıyor ve en sonunda cihaz kendini korumaya alarak kapatıyor. Aslında Xbox One X bu tür problemler ile daha önce de karşılaşmıştı. Call of Duty: Modern Warfare ve Borderlands 3 oyunlarında da ısınma ve kapanma sorunu yaşayan kullanıcılar olmuştu.

Watch Dogs Legion, Xbox One X'leri

The Guardian editörü Keza MacDonald, attığı bir twitte oyunu oynarken konsolunun kapandığını ve bir kaç saat boyunca açılmadığını belirttmiş. Sadece kendisinin değil, konuştuğu bazı insanların da aynı sıkıntıdan müzdarip olduğunu söyleyen MacDonald, bu problemden dolayı oyunu oynamaya devam etmeyeceğini söylemiş. Ve Xbox One X kullanıcılarına, oyunu şu anki hali ile almamalarını tavsiye etmiş.

Watch Dogs Legion, Xbox One X'leri

Yaşanan bu problem yüzünden kullanıcılardan özür dileyen Ubisoft, çok kısa bir süre içinde çözüm amaçlı bir yama yayınlanacağını belirtti. Yama 30 Ekim'de yayınlanacak. Bakalım Ubisoft bu yama ile sorunu çözebilecek mi?

Önümüzdeki ay içinde çıkacak olan yeni nesil Xbox Series X ve Xbox Series S kullanıcılarının, oyunlarını ücretsiz olarak bu konsollar için yükseltebileceğini tekrar hatırlatmakta fayda var. Ayrıca, eğer sizler de oyun hakkında fikir sahibi olmak isterseniz, Watch Dogs: Legion incelememizi okuyabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 26.01.2021 13:43
Arkadaşlar co-op olayı nasıl? Açık dünyada arkadaşlarımızla özgürce kısıtlama olmadan gezip tüm hikayeyi ve görevleri yapabiliyor muyuz? Yoksa belli görevler için bir araya gelip görev sonu otomatik ayrılıyor muyuz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.10.2020 08:17
bu ubisoft oyunları hiç mi test etmiyor sorunun farkındayız diyorlar e o zaman oyunu niye yayınlıyorsunuz ? hatalı kod yüzünden oyun aşırı yükleme yapıyor böyle saçma bir bug hiç mi kontrol edilyior bazı xbox one x lerde değil bütün xbox one x lerde aynı sorun var çok saçma bişey
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.10.2020 20:16
Oynattığına dua etsinler, buz kullansınlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Watch Dogs Legion, Xbox One X'leri
İlginizi Çekebilir