Watch Dogs Legion zombi modu geliyor

Ersin Kılıç 1.06.2021 - 12:20
Ubisoft geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklama ile dört kişi oynayabileceğimiz Watch Dogs Legion zombi modunun duyurusuna imza attı.

2020 yılının sonunda piyasaya çıkan Watch Dogs Legion zombi modu ile tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda online modu ile bir kez daha gündeme gelen oyun, bu sefer yapılacak güncelleme ile birlikte zombi istilasına da kavuşacak. Watch Dogs Legion of Dead Zombie isimli indirilebilir içerikle birlikte Londra'daki zombi salgınına karşı dört kişilik bir co-op mücadelesine girişeceğiz.

Watch Dogs Legion zombi modu duyuruldu

Watch Dogs Legion zombi modu geliyor

Oyunun bugün yayınlanacak 4.5 güncellemesi ile birlikte gelen bu zombi modu PvE olarak oyuna eklenecek. Yani topkı online modlarda olduğu gibi üç arkadaşınızla birlikte zombi görevlerine girecek ve Londra sokaklarını zombilerden kurtarmaya çalışacaksınız. Eğer daha önce online modları oynadıysanız buradaki görev işleyişini de biliyorsunuzdur. Muhtemelen haritanın belli noktalarında bu zombi görevleri bulunacak ve PvE modundaki diğer görevler gibi bu görevleri de bu şekilde açacağız.

IGN tarafından yayınlanan oynanış videosuna baktığımızda da oyunun genel dinamiklerinin bu mücadelede önemli bir yer edindiğini görüyoruz. Zombiler her ne kadar çok apır kalsalar da yapım ekibi ağır olmalarına rağmen ölümcül olduklarını ifade etmiş. Ayrıca zombi modunun gelen geri bildirimler sonucunda gelişim gösterebileceği de söyleniyor. Yani oyuncuların sevmesi durumunda daha farklı görevler ve yenilikler oyuna eklenebilecek. Yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2021 20:49
Online modda oyın acılmıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2021 13:09
Çapsız oyunun çapsız zombileri
Kalan Karakter: 300 Gönder
Watch Dogs Legion zombi modu geliyor
İlginizi Çekebilir