Watch Dogs manga olarak karşımıza çıkıyor

Efdal Erdem 13.04.2022 - 23:47
Ubisoft’un GTA tarzı açık dünya serisi bizleri Chicago, San Francisco ve Londra’nın ardından bu defa Tokyo’da geçen bir Watch Dogs manga ile karşılıyor.

Ubisoft’un Grand Theft Auto tarzı açık dünya oyun serisi bizleri Chicago, San Francisco ve Londra’nın ardından bu defa Tokyo’da geçen bir hikaye ile bekliyor. Ancak bu defa oyun olarak değil. Çünkü Watch Dogs manga olarak karşımıza çıkacak. Manganın sorumlusu ve çizeri olan Kamo Syuhei öncesinde bir aksiyon mangası olan GANGSTA’yı kaleme almıştı. Manganın hikayesine yön verecek olan kişi, SEGA’nın yayımcısı olduğu Judgement oyununun da hikayesine önemli katkıları olan Shirato Seiichi.

Watch Dogs manga olarak Tokyo’da geçecek

Manganın konusu Watch Dogs serisine oldukça sadık kalıyor. Aktarılan bilgilere göre Tokyo Belediyesi insanların hayatlarını değiştirmesini amaçladıkları büyük bir altyapı projesini Bloom Japan isimli özel bir şirketle yürütüyor. Ancak bu altyapı umulduğunun aksine şehri büyük bir felakete sürükleyecek karanlığı barındırıyor. Manga’nın ismi ise Watch Dogs: Tokyo olarak belirlenmiş. Manganın, oyun serisinden farklı olarak, Japonya gibi bir Asya ülkesinde geçiyor olması seriyi zenginleştiren bir diğer önemli nokta.

Watch Dogs manga olarak Tokyo’da geçecek

Oyunlar ile Watch Dogs manga aynı evrenlerde mi yoksa birbirinden bağımsız mı olacakları merak uyandıran konulardan biri. Manga 12, Nisan 2022’den beri Japonca olarak yayımcısı Kurage Bunch’ta okunabiliyor. Watch Dogs: Tokyo’nun Batı ülkelerinde popüler olmasından dolayı, kısa zamanda diğer dillerde çevirilerinin çıkması da bekleniyor. Daha fazla Watch Dogs hikayesi arayanların ilgisini Behemoth Comics’in Watch Dogs Legion dergileri çekebilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2022 03:54
Inş iyi olur be hadi ubisoft
Kalan Karakter: 300 Gönder
Watch Dogs manga olarak karşımıza çıkıyor
İlginizi Çekebilir