Sezon onayını alan Watchmen dizisi, 2019'da yayınlanacak

Ersin Kılıç 19.08.2018 - 12:36
Dizi 2019'da yayınlanacak

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve prodüksiyon aşamasına geçtiği belirtilen Watchmen dizisinin tüm sezon onayını aldığı açıklandı. Oz, Rome, Westworld ve Game of Thrones gibi birçok önemli diziye ev sahipliği yapan HBO kanalı, gidişatından memnun olduğu Watchmen dizisi için tüm sezon siparişini vermiş. 

Watchmen dizisi 2019'da geliyor

Dizi ile ilgili son olarak bir açıklama yapılmış ve The Borgias dizisinde yer alan ve hali hazırda DC evreninde Batman'in sadık yardımcısı Alfred Pennyworth karakterini canlandıran ünlü oyuncu Jeremy Irons'ın aynı zamanda Watchmen dizisinde de boy göstereceği duyurulmuştu. Oldukça iyi bir film olmasına karşın beyazperde macerası kötü sonuçlanan Watchmen'in 2019 yılında yayınlanacağı da gelen bilgiler arasında.

Watchmen dizisinde jeremy Irons dışında Don Johnson, Regina King, Tim Blake Nelson, Adelaide Clemens ve Andrew Howeard gibi isimler de bulunuyor. Lost dizisinin yaratıcılarından biri olan Damon Lindelof imzasını da taşıyacak olan Watchmen dizisinin kaç bölüm olacağı ise henüz belli değil. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 04:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Watchmen dizisi için tüm sezon siparişi verildi
İlginizi Çekebilir