Wattam'ın inceleme puanları yayınlandı

Ahmet Özçilingir 19.12.2019 - 10:25
Wattam sınıfı geçebildi mi?

Geçtiğimiz gün PC'den Epic Games Store'da ve Playstation 4 için yayınlanan bir acayip oyun Wattam'ın inceleme puanları belli oldu. Funomena'nın geliştirdiği Annapurna Interactive'in yayıncılığını üstlendiği Wattam'ın yayınlanan ilk inceleme puanlarına göz attığımızda oyunun ne çok iyi ne de çok kötü puanlar aldığını görüyoruz. Katamari Damacy'nin yaratıcısı Keita Takahashi'nin yeni oyunu Wattam'ın inceleme puanlarına aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Wattam'ın inceleme puanları yayınlandı

Destructoid - 85
DualShockers - 70,
Game Informer - 73
Game Revolution - 60
IGN - 80
IGN Japan - 74
PC Gamer - 76 
PlayStation LifeStyle - 90
PlayStation Universe - 80
Slant Magazine - 80
USgamer - 80
Metro GameCentral - 50 

"Wattam'daki Keita Takahashi'nin yaratıcı zihnine dalın. Her şeyin ortadan kaybolduğu ve yenildiği yalnız bir dünyayı keşfedin. Mayor'un arkadaşlık sevinçlerini yeniden keşfetmesine, kayıp hatıralarını geri kazanmasına ve dünyanın kendisiyle yeniden iletişim kurmasına yardımcı ol. Mayor, hatıraları olmayan karanlık bir dünyada yalnız ve arkadaşlarının hala yakında olduğunu fark ettiği için çok üzgündür. Bununla birlikte, beklenmeyen bir buluşma, bir arkadaşını elinden tutup birlikte maceraya atılmasının sevincini hatırlamasına yardımcı olur.

Yeni ve eski arkadaşlarla tekrar bir araya gelip dünyalarının unutulmuş sevincini keşfederken Mayor'a katılın. Kendiniz veya arkadaşınızla birlikte bir karakter kadrosunun kontrolünü elinize alın, meyve ve kakalara dönüştürün, yeni zirvelere tırmanın, gülün, ağlayın ve sözcük ve düşüncelerin farklılıklarının ötesine geçin. Tekrar eğlenmeyi öğrenin!"


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wattam'ın inceleme puanları yayınlandı
İlginizi Çekebilir