Werewolf: The Apocalypse - Earthblood çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 9.07.2020 - 11:05
Cyanide Studios tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan aksiyon macera oyunu Werewolf: The Apocalypse - Earthblood'ın çıkış tarihi açıklandı.

Geliştirici Cyanide Studios ve yayıncı Nacon, Werewolf: The Apocalypse - Earthblood için yayınladığı bir oynanış videosuyla birlikte oyunun çıkış tarihini de açıkladı. Oyun, 4 Şubat 2021 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games aracılığıyla PC platformları için satışa sunulacak. Oyunun PC sistem gereksinimleri ise, henüz açıklanmadı.

World of Darkness evreninde geçen Werewolf: Apocalypse – Earthblood, aksiyon ve RPG uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Nesli tükenmekte olan klanının yardımına koşmak zorunda kalan, sürgüne gönderilmiş bir kurt adam olan Cahal'ı yöneteciğimiz oyunda, doğa Ana Gaia'ya saygısızlık edenleri cezalandırmak için insan, kurt ve Crinos olmak üzere üç formu ve güçlerini öğreneceğiz.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood çıkış tarihi açıklandı

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood oynanış videosu yayınlandı

Cyanide Studios tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan aksiyon macera oyunu Werewolf: The Apocalypse - Earthblood'ın oynanış fragmanı yayınlandı. Ünlü rol yapma oyunu World of Darkness'dan ilham alınarak geliştirilen oyun vahşi savaşlar ve mistik maceralarla dolu bir deneyim sunacak. Oyunda yıkıcı öfkesinin kontrolünü yitirdikten sonra gönüllü olarak sürgüne gönderilmeyi seçen güçlü bir Garou olan Cahal'ı kontrol edeceğiz. Cahal ile bir kurda ya da devasa korkunç bir canavar olan Crinos'a dönüşebilirsiniz. Doğa ana Gaia'ya saygısızlık edenleri cezalandırmak için insan, kurt ve Crinos olmak üzere üç formu ve güçlerini ustaca öğrenmelisiniz. Fakat en büyük düşmanın da sensin; öfkeni kontrol edemezsen kendini bir kez daha yok edebilirsiniz.

Oyunda her formun kendi özgü avantajları bulunuyor. Kurt, etrafta fark edilmeden gezebilirken bir insan olan Cahal, diğer insanlarla etkileşim kurabilir ve kurt adamda öfke saçarak düşmanlarını paramparça edebilir. Bu öfke, oyunda hem en büyük silahımız hem de en büyük zaafımız olacak. Kendini kanıtlama ve kan peşinde olan Cahal, Garou'nun, gezegeni harap eden bir ruh olan Wyrm'ın hizmetindeki güçlü petrol şirketi Endron'a karşı verdiği büyük savaşta kilit rol oynuyor.

Son olarak oyunun yayınlanan oynanış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2020 02:18
Sonunda kurtadamlara hakkını teslim eden bir yapım. Hep düşman ve öteki olarak gösterilmişdiler. Ama bugün bu oyunda başrol oldular. Darısı bozkırın yeşil adamlarının ve kadınlarının(Orcs) başına.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2020 23:29
kurt hareketleri çok kötü onun dışında fena değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Werewolf: The Apocalypse - Earthblood çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir