Westworld’ün üçüncü sezon posteri yayınlandı

Batuhan İnce 14.02.2020 - 13:06
15 Mart 2020 tarihinde izleyici ile buluşması planlanan, HBO'nun bilim kurgu dizisi Westworld’ün üçüncü sezon posteri yayınlandı.

HBO’nun büyük bir bütçe ayırarak başlattığı ve dolayısıyla yüksek beklentileri de beraberinde getiren Westworld dizisinin yeni sezonunun başlamasına sadece bir ay kaldı. Geri sayımın başlamasına günler kala Westworld’ün üçüncü sezon posteri hayranlarıyla buluştu.

 Westworld, Jonathan Nolan’ın ve eşi Lisa Joy’un HBO için yazıp yönettikleri bilimkurgu gerilim dizisidir. İlk bölümü 2 Ekim 2016’da yayınlanan dizi Jurasic Park’ın da yazarı olan Micheal Crichton’un 1973 yılında yazıp yönettiği aynı isimli filminden uyarlanmıştır.

Westworld’ün üçüncü sezon posteri ve oyuncuları yayınlandı

Uyarı: Yazının bundan sonrası, dizi hakkında sürpriz bozan bilgiler içerecek.

İlk sezonunda, vahşi batı temalı bir parkın içerisinde yer alan ve “Ev sahibi” adı verilen robotlara istediklerini yapmakta özgür olan insanların nasıl yozlaştığını gözler önüne seren bir hikaye ile izleyicileri derinden etkilemişti Westworld. Benliklerini arayan yapay zekaların karmaşık hikayesi, birçok etik değeri sorgulamamıza sebep olmuştu.

İkinci sezon, parkta yaşayan tüm robotların kapıdan geçmesi ve kendilerine özgü bir siber uzayda özgürlüğe kavuşması ile sonlanmış olsa da bu özgürlüğü farklı yollarda arayan Dolores ve birkaç yapay zeka şanslarını düş dünyada denemeye karar vermişti.

Westworld ün üçüncü sezon posteri yayınlandı

Oldukça kafa karıştıran ikinci sezon finalinin ardından iki senelik ara veren dizi, bu sefer bizleri parkın dışındaki dünyaya götürmeyi amaçlıyor. Üçüncü sezonun afişinde yer diz çökmüş robot ve “Özgür irade, özgür değildir,” sloganı birçok insana diziye bundan sonra ufaktan bir Cyberpunk havasının hakim olacağını hissettiriyor. Dizinin yaratıcısı olan Jonathan Nolan’da zaten bu sezonu yazarken Blade Runner’dan fazlasıyla esinlendiğini de bir röportajında belirtmişti.

Dizinin oyuncularından Jeffrey Wright, Tessa Thampson, Thandie Newton, Ed Harris ve Luke Hemsworth’un yen sezon için geri döndüğü doğrulandı. Lena Waithe (Ready Pleyer One), Vincent Cassel (Ocean’s Twelve, Black Swan), Kid Cudi, Marshawn Lynch, John Gallagher Jr (The Newsroom, 10 Cloverfield Lane), Micheal Ealy (Almost Human) ve Tommy Flanagan (Sons of Anarchy) ise diziye bu sezon katılacak olan yeni oyuncular olarak açıklandı.

Westworld’ün üçüncü sezonunun ilk bölümü, 15 Mart 2020’de yayınlanacak. Dizinin üçüncü sezonunun IMDB sayfasına buradan, fragmanında da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2020 12:55
2. free bariz anlamda "bedelsiz" anlamında kullanılmış.. zaten posterden direk bu anlam anlaşılıyor, o yüzden posterle beraber bu cümle kullanılmış...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2020 18:33
Bence "Free will is not free" derken "özgür irade bedelsiz değildir" denilmiş.(Mütercim-Tercümanlık Mezunu)
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2020 22:21
İki Türlüde anlam çekilebilir Muhtemelen burada verilmek istenen özgür iradenin aslında özgür olmadığı dır.yada diğer türlüde olabilir ama dizinin temasına göre ilki daha olası.
taylanz
taylanz 15.02.2020 16:19
Aynen öyle...
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2020 16:18
Bence de ikinci free sözcüğüyle tevriye sanatı yapılmış. Asıl kastedilen uzak anlamken ilk sözcük yüzünden ikinci sözcük de aynı anlamda anlaşılmış.
(Kaldırım Mühendisliği Mezunu)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Westworld’ün üçüncü sezon posteri yayınlandı
İlginizi Çekebilir