Whore of Orient kendini gösterdi

Murat Halilbeyoğlu 30.08.2012 - 17:46
Team Bondi oyun yapmaktan vageçmedi
L.A. Noire ile mükemmel bir teknolojiyi bizlere sunan ancak maalesef diğer teknik yönlerinden dolayı başarısızlığa uğrayan Team Bondi, 9 Ağustos 2011 yılında IP ve değerlerini Mad Max'in yönetmeni George Miller ve yapımcı Byron Kennedy'nin kurduğu Sidney tabanlı yapm şirketi  Kennedy Miller Mitchell'a satmıştı.

Lakin bu satış Team Bondi'nin oyun yapmasına engel olmadı. Eski patron Brendan McNamara geçen sene aklında Whore of the Orient adında yeni IP olduğunu belirtmişti. Bu IP de şu an için KKM'ye ait lakin oyunun gelişim süreci başlamış gibi

Nitekim Team Bondi'nin resmi sitesi bunu kanıtlıyor. Sitede yeni oyun hakkında ilk bilgiler sunulmaya başlanmış durumda. İçerisinde yazanların bir kısmı şu şekilde:

Whore of Orient kendini gösterdi
"Şangay, 1936. Doğunun fahişesi (Whore of the Orient). Doğunun Paris'i. Gezegendeki en yozlaşmış ve çürümüş şehir. Her şeyin doğru bir fiyat karşılığında yapılabileceği bir yer. Çin nüfusunu aç gözlülükle sömürmek isteyen Batı güçlerinin oyun alanı. Çin ulusu için kaynayan bir kazan. Kuomintang'ın acımasızca Komünizm'i ve işçi hareketlerini bastırmaya çalıştığı bir dönem. Umutsuz bir şekilde umudu ve barışı korumaya çalışan bir grup Batılı polisin oluşturduğu International Police Force'un bulunduğu yer."

Öte yandan sitenin arka planında haberde de gördüğünüz sanat çalışması yer alıyor. Büyük olasılıkla bu oyunda o "Batılı polis"lerden bir tanesini yöneteceğiz.

Whore of the Orient şu anda "tamamen yeni ve orijinal bir IP" olarak geçiyor ve yeni nesil konsollar ve PC için hazırlanıyor.

Merakla bekliyoruz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 14:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Whore of Orient kendini gösterdi
İlginizi Çekebilir