Wii’de 2. Dünya Savaşı mı?

Mert Çalım 3.06.2010 - 12:31
Wii’de 2. Dünya Savaşı mı?

Wii’de 2. Dünya Savaşı mı?

Brothers in Arms, 2. Dünya Savaşı konulu bir shooter... Mario Party 8, Boogie ve Wii Sports gibi klasik Wii oyunlarından oldukça farklı, fakat "Demiurge Studios" ve "Gearbox Software", oyunun Wii için mükemmel olacağına inanıyorlar. "GamesIndustry.biz", "Demiurge Studios’un" yapımcısı Al Reed ile Brothers in Arms ve Wii durumunu konuşma imkanı buldu.

Reed oyunun zorluk derecesinden, oynanış tarzından, grafiklerinden ve bunların Wii’ye uyumluluk için değiştirildiğinden bahsetti. Ayrıca kontrollerin Wii Remote ile ne kadar güzel olduğunu da ekledi sözlerine...

“Brothers in Arms’ı seçmemizin nedeni, Wii kontrollerine çok iyi uyum sağlamasıydı, ayrıca ekibimize Wii Remote’un tüm özelliklerini kullanmaları için gerekli özgürlüğü de verdik. Oyundaki hemen hemen tüm özellikleri Wii Remote’a yükledik. Eğer oyunu daha önce oynamadıysanız, adeta bir Wii oyunu oynuyor gibi hissedeceksiniz, adeta orijinal olarak olarak, Wii için hazırlanmış bir oyun olarak.”

Wii için hazırlanıyor olmasına karşın, oyunun hala "M" başlığını taşıyacağı sanılıyor. Çoklu oyuncu konusunu sorduğumuzda ise, Reed, “ Wii’nin nimetlerinden yararlanmayı, çoklu oyuncu seçeneğine göre daha ön planda tuttuk” diyor. Demek oluyor ki, çoklu oyuncu seçeneği yerine kendi başınıza eğlenebileceğiniz bir oyunun gelme ihtimali oldukça yüksek. Bekleyelim ve görelim.

KAYNAK
Wii’de 2. Dünya Savaşı mı?
destructoid.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2024 15:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wii’de 2. Dünya Savaşı mı?
İlginizi Çekebilir