Wii haber kanalı açıldı

Tahir Müstecaplıoğlu 3.06.2010 - 12:31
Wii haber kanalı açıldı
Tüm Wii konsolları Wii Menüsünü oluşturan çeşitli kanallardan oluşur. Wii Menüsü Wii'nin geniş dünyasına giriş kapısıdır. TV'ye bağlandığında Wii Menüsü, oyun oynamanın yanında, hava durumu öğrenmek, fotoğraflarınıza bakmak ya da kendi karikatürlerinizi yaratarak oyunlarda kullanmak için seçenekler sunar. Ayrıca Sanal Konsol hizmeti üzerinden klasik oyunları konsolunuza indirmeniz mümkündür.

26 Ocak 2007'de bu kanallara bir de Haber Kanalı eklendi. Wii sahipleri şimdi istedikleri zaman bir düğmeye dokunarak haberlere ulaşabilecekler. Kullanımı kolay arayüz sayesinde yerel haberleri bulabilir ya da 3 boyutlu bir dünya haritası üzerinden haberleri dolaşabilirsiniz. Wii'yi her zaman İnternet'e bağlı tutan WiiConnect24 özelliği sayesinde ise haberler her an güncellenmektedir.

Kendiniz için uygun haberleri seçin;

Wii'nin Haber Kanalından ulusal, bölgesel ya da uluslararası haberlere bağlanabilirsiniz. Ayrıca spor, iş dünyası, sanat & eğlence gibi haber çeşitlerini de filtreleyebilirsiniz.

İndir ve dene!

Haber Kanalının 26 Ocak'ta açılan bu ilk versiyonu Associated Press tarafından besleniyor. İlerleyen günlerde daha detaylı haber kaynakları bu kanala eklenecek.

Konsolunuzu Haber Kanalı için güncelleyin;

Haber Kanalı tüm Wii kullanıcılarına ücretsiz bir uygulamadır ancak yüksek hızlı İnternet bağlantısı gerektirir. Haberleri devamlı güncel tutmak için Haber Kanalı kullanıldıkça Wii İnternet'e bağlanacak ve haberleri güncelleyecektir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 05:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wii haber kanalı açıldı
İlginizi Çekebilir