Wii Zapper'ın Avrupa satışı başlıyor

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Wii Zapper'ın Avrupa satışı başlıyor
Wii’ye özel bir aparat olan Wii Zapper’in, Avrupa çapında satışı başlıyor. Wii Kumandası ve Nunchuk tek bir gövdede toplanıyor. Wii Zapper Link’in bu aparat için özel tasarlanmış Okçuluk oyunu ile birlikte satılacaktır. Resident Evil: Umbrella Chronicles gibi gelecek dönemde çıkacak oyunlar ile uyumlu olan Wii Zapper, Avrupa’da 7 Aralık’ta raflardaki yerini alıyor.

Link’in Okçuluk Oyunu’nda oyuncular, Wii Zapper’a takılı olan Wii Kumandası ile ekrana nişan alırken, Nunchuk ile karakterin hareketlerini control edebiliyorlar. Wii Kumandası’nda oyuncular tetiğe basarak( B tuşu ) ateş edebilir, tetiğe uyguladıkları basınç miktarına gore daha güçlü atışlar yapabilirler. Pozisyonlarını ekran dışına doğru nişan alırken değiştirmeleri de mümkün. Nunchuk’daki Z tuşu ise kameranın hedefe yakınlaşıp uzaklaşması için kullanılmaktadır.

Oyuncular, 9 bölüme ayrılmış oyunda Hedef Vurma modunda pratik yapabilir, Defender ve Ranger modlarını oynayabilir. Her bölümün amaçı verilen zaman bitmeden en yüksek skora ulaşabilmektir. Hedef Vurma bölümünde, zorluk dereceleri oyuncu ilerledikçe artmaktadır, ve daha büyük zorluklar için nişangah ekranda hareket ediyor.

Ranger ve Defender modları daha fazla zorluklar içeriyor. Ranger modunda, oyuncular Nunchuk’u kullanarak bölümler arası ilerliyor ve düşmanlarla karşılaştıkça onları Wii Zapper ile nişan alıp alt ediyor. Defender modunda, oyuncular sabit kalıyorlar ama gelen saldırılara karşı 360 derecelik bir savunma için istedikleri yöne nişan alabiliyorlar. Çoklu oyuncu modunda, oyuncular Wii Zapper’ı birbirlerine vererek sırayla en yüksek skoru sunulan zaman içerisinde elde etmeye çalışıyorlar.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wii Zapper'ın Avrupa satışı başlıyor
İlginizi Çekebilir